""

Business update

Het belang van gezondheid is groter dan ooit. Het is belangrijk voor werkgevers om hier oog voor te hebben. Je wilt je medewerkers ondersteunen bij gezondheid zodat ze energiek en productief blijven. Laat je inspireren en luister naar de podcasts van New Business Radio.
""
Podcast
19-12-2022
15 minuten luisteren

Preventie in de zorg én slimme oplossingen

Met een groot aantal partijen uit het zorgveld (gemeenten, wijkverpleging, ggz aanbieders, patiënten en zorgverzekeraars) is in september het Integraal Zorgakkoord getekend. Een ambitieus plan om de zorg in Nederland op onderdelen anders in te richten of te verbeteren.

""
Podcast
17-11-2022
21 minuten luisteren

Waar moet je op letten als je jouw verzekering aanpast?

Waar moet je op letten als je je verzekering wilt aanpassen en wat kun je als werkgever doen voor je medewerkers als het gaat om zorg en gezondheid?

""
Podcast
12-10-2022
16 minuten luisteren

Verandering binnen de zorgverzekering

Vanaf 1 januari 2023 schaft het kabinet de korting op de basisverzekering af. Jan-Willem Evers en Roel van der Heijden schoven aan bij Martine Hauwert en hebben uitgelegd hoe de focus op gezondheid bij Zilveren Kruis eruit ziet.

""
Podcast
16-09-2022
16 minuten luisteren

Ziekteverzuim en oververhitte arbeidsmarkt

Martine Hauwert ging over Actify Teams in gesprek met Jan Willem Evers, Commercieel Directeur bij Zilveren Kruis en Senior Marketing Manager, Roel van der Heijden.

""

Totaalplaatje van je medewerkers

Bewegen, ontspannen, eten, slapen, plezier in het werk, maar ook waar je woont. Ook de kleine stappen tellen mee. Ontdek wat meetelt voor de gezondheid van je medewerkers. En ga aan de slag.
Screenshot Actify Teams

Start met Actify Teams

Dé app van Zilveren Kruis die je medewerkers helpt om actief aan de slag te gaan met gezondheid.

Vrijblijvend gesprek plannen