Stel je vraag aan dermatoloog Drs Leenarts

Met welke factor moet ik me insmeren? Hoeveel zonnebrandmiddel moet ik smeren? Heb je een vraag over zonbescherming en wil je deze stellen aan een expert? Dat kan! Stuur dan je vraag in via onderstaand formulier. Zilveren Kruis selecteert wekelijks de vragen en stuurt ze door aan Drs Leenarts. Drs Leenarts beantwoordt de meest gestelde vragen op onze website.
Stel een vraag aan Drs Leenarts

  Drs Marjolein Leenarts - dermatoloog

  “Als dermatoloog wil ik dat huidverzorging werkt en betaalbaar is. Daarom startte ik een huidverzorgingslijn, die op een duurzame manier de oplossing biedt voor alledaagse huidproblemen. Als dermatoloog weet ik namelijk welke ingrediënten werken en welke je beter kunt vermijden. Naast mensen helpen met goede huidverzorging, deel ik de waarheid over de huid. Niet voor niets is mijn motto: skip de onzin!”

  Drs Leenarts legt uit

  2 vrienden in de avondzon smeren elkaar in
  Interview
  20-09-2023
  3 minuten lezen

  Zo bescherm je je huid in het avondzonnetje.

  En hoe zit het nu precies met insmeren van een donkerder huidtype? Drs Leenarts weet als dermatoloog hoe je je huid het best beschermt tegen de zon. Deze zomer geeft ze antwoord op al jouw vragen rondom smeren.

  kind wordt ingesmeerd
  Interview
  08-09-2023
  3 minuten lezen

  Wat kan ik doen aan oogirritatie door zonnebrandcrème?

  En kan ik mijn lichaam elke dag insmeren met factor 30 in plaats van bodymilk? Drs Leenarts weet als dermatoloog hoe je je huid het best beschermt tegen de zon. Deze zomer geeft ze antwoord op al jouw vragen rondom smeren.

  Vrouw op strand smeert kind in met zonnebrand
  Interview
  14-08-2023
  2 minuten lezen

  Beschermt kleding tegen zonnestraling?

  En of er verschil is tussen zonnebrandolie en zonnebrandcrème? Drs Leenarts weet als dermatoloog hoe je je huid het best beschermt tegen de zon. Deze zomer geeft ze antwoord op al jouw vragen rondom smeren.

  Buschauffeur zit achter glas in de zon
  Interview
  25-07-2023
  2 minuten lezen

  Moet je jezelf achter glas ook insmeren?

  En welke belangrijke stoffen zitten er eigenlijk in zonbescherming? Drs Leenarts weet als dermatoloog hoe je je huid het best beschermt tegen de zon. Deze zomer geeft ze antwoord op al jouw vragen rondom smeren.

  Insmeren
  Interview
  05-07-2023
  2 minuten lezen

  Breng je zonnebrandcrème voor of na je dagcrème aan?

  En weet jij hoe het zit met smeren als je al voorgebruind bent? Drs Leenarts weet als dermatoloog hoe je je huid het best beschermt tegen de zon. Deze zomer geeft ze antwoord op al jouw vragen rondom smeren.