Persoonlijke gezondheidscheck

Met de Persoonlijke Gezondheidscheck heeft u een tool om eigen regie van uw medewerkers te stimuleren. De gezondheidscheck bestaat uit een online gezondheidsaccount, een uitgebreide online vragenlijst aangevuld met een aantal testen. Uw medewerkers krijgen concrete adviezen om aan de slag te gaan in een persoonlijk gezondheidsrapport.
""
  • Inzicht in gezondheid medewerkers
  • Stimuleren eigen regie gezondheid en vitaliteit

Aanvragen

De Persoonlijke Gezondheidscheck bestaat uit een persoonlijk account met online vragen aangevuld met fysieke onderzoeken. Met de check krijgen medewerkers inzicht in de gezondheidsrisico’s en ontvangen zij concrete adviezen om aan de slag te gaan in een persoonlijk gezondheidsrapport.

De check is opgebouwd uit verschillende online modules en aanvullende onderzoeken, een check voor uw medewerkers op maat. Medewerkers kunnen aan de slag met de eigen gezondheid en vitaliteit. Als werkgever krijgt u inzicht in de gezondheidsrisico’s van uw medewerkers, op geanonimiseerd macroniveau. Standaard wordt de effectiviteit na 3 en 6 maanden gemeten.

De Persoonlijke Gezondheidscheck is geldig als preventief medisch onderzoek (PMO) en kan dienen als 0-meting voor uw gezondheidsbeleid. Zo zorgt u samen voor een gezond bedrijf.

Doel van deze gezondheidsoplossing

  • Inzicht in gezondheidsrisico's
  • Gezonde medewerkers
  • Zelfmanagement gezondheid en vitaliteit

Zorgaanbieder: &niped

Kosten per medewerker U betaalt inclusief korting
  € 52,60

Zorgaanbieder

logo niped

Bel ons

071 365 21 00

Neem contact op met de Werkgeversdesk.

Bereikbaar ma t/m vrij 08:30 tot 17:00 uur.