""

Samen werken aan gezondheid met Actify Teams

Met je collega’s aan de slag met gezondheid

Iedereen wil fit de ochtendmeeting in. Om gezonder te worden telt alles mee, op de werkvloer én thuis. Slaap, beweeg en ontspan je wel genoeg? En hoe zit het eigenlijk met gezonde voeding? Misschien weet je al veel over gezonde gewoontes, misschien heb je nog veel te leren. Maar er ook echt mee beginnen, dat is vaak het lastigst. Laat je daarom motiveren door je collega’s en werk samen aan je gezondheid met Actify Teams.

Wat is Actify Teams?

Actify Teams is een app waarmee Zilveren Kruis jou en je collega’s helpt om actiever aan de slag te gaan met gezondheid. Daag elkaar uit om het hoogste aantal stappen te zetten of vink samen met je collega de mindfulness oefening op woensdag af. Zo wordt aan je gezondheid werken leuk.

Welke thema's komen aan bod?

In de app verschijnen wekelijks nieuwe opdrachten (mini's). De opdrachten zijn nu (ook vanwege corona) alleen op individueel niveau. Door het programma leer je gezonde gewoontes aan op het gebied van:

""

Beweging

Regelmatig bewegen; dat hoef je niet alleen te doen in de sportschool. Pak wat vaker de fiets. Even wandelen in je lunchpauze. Als je tijdens je dag vaak beweegt, ben je bijna ongemerkt goed bezig.
""

Voeding

De eerste stap naar gezond eten; weten wat je eet. Fruit bijvoorbeeld, zit vol vezels en vitamines. Als je weet wat je eet, is het makkelijker om een goede balans te vinden.
""

Ontspanning

Overdag even ontspannen, of een korte powernap. En zo zijn er nog meer manieren waarmee je zelf invloed hebt op een goede nachtrust. Of iets nieuws doen. Dat geeft je ook energie. Bijvoorbeeld een nieuwe hobby. Is er iets dat jij altijd al hebt willen oppakken? Doen!

Vitaal aan het werk.

Ook dat telt mee als het gaat om gezondheid


Download de Actify-app

Ontvang binnenkort een uitnodiging voor Actify Teams. Welk team wordt het vitaalste team van het bedrijf?

 

Download in de App StoreDownload in de Play Store