Veelgestelde vragen

Er is geen vaste startdatum voor Actify teams. We kijken in overleg wat een goed startmoment is. De voorbereidingsfase neemt 4 tot 5 weken in beslag en bestaat uit aanmelding, teamvorming en overige voorbereiding. Hierna start de daadwerkelijke ‘challenge’-fase van 13 weken. De eerste 6 weken wordt er in teamverband met en tegen collega’s gewerkt aan hun vitaliteit. Hierna gaat de medewerker 7 weken individueel aan de slag met zijn/haar vitaliteit.
Zeker! We vinden vitaliteit belangrijk voor iedereen, daarom hoef je geen zakelijke klant van Zilveren Kruis te zijn om aan de slag te kunnen met Actify teams. Voor onze zakelijke klanten is er een voordeliger tarief.
Ja, mits de deelnemer werkt in een kantooromgeving. Hier zijn de mini's op afgestemd. Mini's zijn ook geschikt voor medewerkers met een beperking. Door de laagdrempeligheid van de mini’s is het geschikt voor zowel mensen die nog niet met gezondheid bezig zijn als mensen die hier al fanatiek mee aan de slag zijn.

De kosten van Actify Teams bestaat uit een bedrag per deelnemer. Zo betaal je alleen voor je medewerkers die werkelijk aan de slag gaan. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om te kijken wat de kosten voor jouw organisatie zijn.

Voor ons als zorgverzekeraar is data security heel belangrijk. Bij het afsluiten van een Actify Teams contract vertellen we uitgebreid hoe we met data omgaan. Zo worden de persoonsgegevens verwerkt via de verplichtingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.