""

Onze mensen

Dagelijks zetten onze medewerkers zich in voor u. Wij stellen u graag aan een aantal collega’s en afdelingen voor.

Zorgcoaches

Onze Zorgcoaches helpen onze klanten al ruim 25 jaar bij het aanvragen en regelen van zorg. Welk ziekenhuis is het beste? Waar kunt u het snelst terecht? En hoe vraagt u een second opinion aan over uw diagnose?

Alles over onze Zorgcoach

Georgette Fijneman, directievoorzitter

“Om goede zorg ook in de toekomst te behouden moeten we het anders organiseren. Ik vind het mooi om dat op te pakken. Samen met onze klanten, zorgaanbieders, gemeenten, partners en patiënten. We kunnen echt het verschil maken. Graag werk ik samen aan oplossingen zodat meer mensen langer gezond blijven, meer mensen beter worden en meer mensen een betere kwaliteit van leven ervaren.”

Klantenservice

Onze afdeling Klantenservice beantwoordt jaarlijks 3 miljoen telefoongesprekken en 225.000 chats. Zij hebben een heldere uitleg op de meest ingewikkelde vragen. Met de focus op klanttevredenheid. Dagelijks staan onze medewerkers voor u klaar. De afdeling Klantenservice is op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur bereikbaar en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.

Neem contact op met onze klantenservice

Jan-Willem Evers, directeur Commercie

"Verzekeren makkelijk maken en klanten helpen een stapje gezonder te leven. Dáár zet ik mij voor in. Met werkgevers en technologiepartners ontwikkel ik daarvoor producten en diensten. Zowel voor thuis als op het werk. Zo werken we samen aan een omgeving waar klanten zelf regie kunnen nemen en stimuleren we vitaliteit."

Community

Deel ervaringen en denk met ons mee. Of stel uw vraag en beantwoord vragen van anderen op de Zilveren Kruis Community! Samen weten we meer!

Check onze Community