Nieuwe huisartsenpraktijk Zwolle

27-08-2023
Vier jonge, gedreven huisartsen hebben, samen met de Taskforce Huisartsentekort Zwolle (bestaande uit gemeente Zwolle, Huisartsenvereniging Regio Zwolle, regio-organisatie Medrie en Zilveren Kruis), de afgelopen maanden hard gewerkt om een nieuwe praktijk te realiseren. En dat was ook hard nodig. Veel huisartsenpraktijken in Zwolle zitten momenteel overvol en nemen geen nieuwe patiënten aan.
""

Daardoor hebben meerdere mensen in Zwolle geen eigen huisarts. Het openen van de nieuwe praktijk in Zwolle is één van de maatregelen van de Taskforce voor het oplossen van het huisartsentekort. 

De praktijk is gevestigd aan de rand van het centrum aan de Dokter Stolteweg 96 in Zwolle. In verband met de verbouwing die nu plaatsvindt, zal de praktijk zich de eerste weken tijdelijk vestigen in de huisartsenspoedpost aan de Dokter van Heesweg 2 in Zwolle. De praktijk is geopend voor patiënten binnen de postcodegebieden 8011, 8012, 8021, 8022, 8023, 8025. 

Een van de nieuwe huisartsen vertelt met veel energie: “Met het openen van een nieuwe huisartsenpraktijk hopen we een oplossing te bieden aan het huisartsentekort in Zwolle. De huisartsenpraktijk staat voor zinvolle zorg dichtbij. We bieden zorg op maat met persoonlijke aandacht. We hebben een mooi team klaarstaan en met z’n allen staan we te popelen om van start te gaan en persoonlijke zorg te bieden aan de Zwolse patiënten!”

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met onze woordvoerder

Volg ons

Stel uw vragen en praat met ons mee over actuele onderwerpen.

Volg ons op: