Wilt u zorg regelen?

Wij helpen iedereen binnen onze zorgregio's bij het regelen van langdurige zorg. U kunt hier stap voor stap uw zorg regelen.
Langdurige zorg regelen
Vind een zorgaanbieder

Zoekt u een zorgaanbieder?

In de Zorgatlas vindt u alle zorgaanbieders met wie wij afspraken hebben. Of neem contact met ons op voor advies op maat. Samen vinden we de zorgverlener die het beste past bij uw situatie.
Meer over het PGB Portaal

PGB Portaal

In het PGB Portaal regelen budgethouders, vertegenwoordigers en zorgverleners snel, makkelijk en overzichtelijk hun pgb-administratie. U werkt pas met het PGB Portaal als u daarover een brief heeft ontvangen van ons.
Bekijk bij welk zorgkantoor u terecht kunt

Wat doet een zorgkantoor?

Nederland is opgedeeld in zorgregio's. Zilveren Kruis Zorgkantoor verzorgt de langdurige zorg binnen onze regio's voor iedereen die dit nodig heeft. Dus ook als u niet verzekerd bent bij Zilveren Kruis.
Naar formulieren en brochures

Formulieren en brochures

U vindt hier de formulieren en brochures die u nodig heeft om langdurige zorg te regelen. Bekijk onze brochures over de Wet langdurige zorg en cliëntondersteuning. En over veilig en zelfstandig thuis wonen of juist hulp bij het kiezen van een verzorgingstehuis of verpleeghuis.
Bekijk hoeveel eigen bijdrage u betaalt

Wat kost het?

Het Zorgkantoor helpt u gratis. U betaalt wel een eigen bijdrage voor de zorg die u ontvangt. De eigen bijdrage is afhankelijk van verschillende factoren.
Meer over mantelzorg

Mantelzorg

Veel mensen krijgen te maken met (langdurige) zorg voor een naaste. Bijvoorbeeld voor een ouder die dement wordt, een partner met een ernstige lichamelijke ziekte of een gehandicapt kind. Deze zorg heet mantelzorg.