PGB Portaal

In het PGB Portaal regelt u alles rondom het pgb zelf. Van het opstellen van een zorgovereenkomst samen met uw zorgverlener tot het declareren van de zorg. Via het portaal gaat dit eenvoudiger, sneller en zo worden fouten voorkomen.

Inloggen PGB Portaal op mijnpgb.nl

Zo werkt het

Op mijnpgb.nl staat stap voor stap uitgelegd hoe het nieuwe PGB Portaal werkt voor budgethouders en vertegenwoordigers. U vindt er ook uitleg over wat er verandert voor iedereen die nieuw is in het PGB Portaal. Bekijk de uitlegvideo’s of bekijk onze handleiding PGB Portaal (pdf). Inloggen in het PGB Portaal doet u veilig met uw DigiD.

Alle regio’s van Zilveren Kruis Zorgkantoor zijn aangesloten

In april is regio ‘t Gooi aangesloten. Eerder sloten regio’s Amsterdam, Rotterdam, Kennemerland, Flevoland, Zaanstreek-Waterland, Drenthe, Zwolle, Utrecht en Apeldoorn, Zutphen en omstreken al aan. Problemen met inloggen? Bekijk de tips op mijnpgb.nl.

Sommige budgethouders kunnen nog geen gebruik maken van het PGB Portaal

Vanwege technische redenen kunt u soms geen gebruik maken van het PGB Portaal. Wij informeren u wanneer u wel gebruik kunt maken van het PGB Portaal. Twijfelt u of u het PGB Portaal moet gebruiken? Neem dan gerust contact op met ons.