PGB Portaal

In het PGB Portaal regelt u alles rondom het pgb zelf. Van het opstellen van een zorgovereenkomst samen met uw zorgverlener tot het declareren van de zorg. Via het portaal gaat dit eenvoudiger, sneller en zo worden fouten voorkomen.

Inloggen PGB Portaal op mijnpgb.nl

Zo werkt het

Op mijnpgb.nl staat stap voor stap uitgelegd hoe het nieuwe PGB Portaal werkt voor budgethouders en vertegenwoordigers. U vindt er ook uitleg over wat er verandert voor iedereen die nieuw is in het PGB Portaal. Of bekijk onze handleiding PGB Portaal (pdf). Inloggen in het PGB Portaal doet u veilig met uw DigiD.

10 regio’s van Zilveren Kruis Zorgkantoor zijn aangesloten

Op 13 oktober is regio Utrecht aangesloten. Eerder sloten regio’s Amsterdam, Rotterdam, Kennemerland, Flevoland, Zaanstreek-Waterland, Drenthe, Zwolle en Apeldoorn, Zutphen en omstreken al aan. We verwachten dat de laatste regio ’t Gooi volgend jaar op het nieuwe PGB Portaal gaat aansluiten. Problemen met inloggen? Bekijk de tips op mijnpgb.nl.

Maakt u nog geen gebruik van het PGB Portaal?

Als u in regio ’t Gooi woont kunt u pas vanaf volgend jaar gebruik maken van het PGB Portaal. Ook kunnen sommige budgethouders nog geen gebruik maken van het PGB Portaal vanwege technische redenen. Wij informeren u wanneer u wel gebruik kunt maken van het PGB Portaal. Twijfelt u of u het PGB Portaal moet gebruiken? Neem dan gerust contact op met ons.