Vind een zorgaanbieder in de Zorgatlas

U kunt terecht bij de Zorgatlas voor zorgverleners die een contract hebben. Zo kunt u zelf op zoek naar een passende zorgaanbieder. Zoekt u een thuiszorgaanbieder? Woont u liever in een kleine woongroep? Of zoekt u een verpleeghuis? Vind in de Zorgatlas een zorgaanbieder die bij u past.

Zoek een zorgaanbieder die bij u past

In de Zorgatlas vindt u alle zorgaanbieders met wie wij afspraken hebben. U kunt zoeken op postcode voor een zorgaanbieder dichtbij. Of op indicatie om een zorgaanbieder te vinden die bij uw situatie past. Ook als u nog geen indicatie van het CIZ heeft kunt u de Zorgatlas gebruiken. U vindt er zorgaanbieders op het gebied van:

  • Geestelijke gezondheidszorg
  • Gehandicaptenzorg
  • Thuiszorg
  • Verpleging en verzorging

Naar de Zorgatlas

Vraag onze cliëntondersteuners om advies

Iedereen die recht heeft op langdurige zorg uit de Wlz kan hulp krijgen van een cliëntondersteuner. Ook voor het vinden van de juiste zorgaanbieder. Onze cliëntondersteuners denken met u mee. Over hoe u de zorg die het beste bij uw situatie past goed kunt regelen. Zo kunt u bewuste keuzes maken over uw zorg.

Een cliëntondersteuner staat los van alle partijen. En betrekt waar mogelijk uw sociale netwerk bij het zoeken naar oplossingen op maat. Denk aan bijvoorbeeld uw familie, mantelzorgers en vrijwilligers. De cliëntondersteuner kent het zorgaanbod in uw buurt. En cliëntondersteuning is gratis voor u.

Lees meer over cliëntondersteuning