Beleid en contract huisartsenzorg

Wilt u weten wat er voor u verandert? Lees er over in ons inkoopbeleid. U leest er ook wie een overeenkomst kan krijgen. En meer over het proces en de planning van de contractering. 

Vragen & antwoorden

Als u in aanmerking wilt komen voor een overeenkomst, kunt u een aanvraag sturen via het formulier 'Aanvragen zorgovereenkomst'. Deze overeenkomst kan alleen worden afgesloten door een GGD. Voor deze overeenkomst is het volgbeleid niet van toepassing.

Neem gerust contact met ons op. Wij zetten de vragenlijst in het zorgverlenersportaal opnieuw voor u open. U herstelt zelf de fout en bevestigd daarna de vragenlijst. In de Contracteermodule accepteert u opnieuw de overeenkomst. Wij informeren de overige verzekeraars in het geval van een tariefswijziging.

Het is niet mogelijk om met terugwerkende kracht wijzigingen door te voeren.

We willen rust bieden door een meerjarenafspraak te maken. We bieden om die reden een 2-jarige overeenkomst aan. Dit draagt ook bij aan het terugbrengen van administratieve lasten in de zorg. Wij indexeren hierbij volgens de NZA-methodiek.

Zilveren Kruis informeert de overige verzekeraars dagelijks als u uw volgkeuze heeft aangegeven in het portaal van Vecozo.

Zorg dichterbij

Zorg dichterbij mensen en bij voorkeur digitaal en thuis. Zo brengen wij gezondheid dichterbij voor iedereen.