Hulpmiddelen

Informatie voor aanbieders van ademondersteuning, auditieve hulpmiddelen, hoorzorg, hulpmiddelen aan het lichaam, mobiliteit, therapiehulpmiddelen, verzorgingsmiddelen en visuele hulpmiddelen.

Informatie over

DISVV

Machtiging aanvragen

Minder administratie, direct aanvragen via het online formulier. U krijgt binnen 10 werkdagen een reactie.

Hulpmiddel aanvragen 

Wijzigen

Geef uw wijziging door bij Vektis. Ga vervolgens naar het contactformulier en dien uw verzoek in. Vermeld in uw verzoek ook de naam en het e-mailadres van de tekenbevoegde. Vergeet ook niet uw oude AGB-code te vermelden. Upload bij uw verzoek ook een uittreksel van de Kamer van Koophandel (KvK). Het uittreksel mag niet ouder zijn dan 3 maanden.
Ga naar het contactformulier en dien uw verzoek in. Vermeld in uw verzoek de naam en het e-mailadres van de tekenbevoegde. Upload bij uw verzoek ook een uittreksel van de Kamer van Koophandel (KvK). Het uittreksel mag niet ouder zijn dan 3 maanden.
Heeft u een nieuw adres, e-mailadres of telefoonnummer? Geef dit dan door aan Vektis. De gegevens van Vektis zijn leidend voor onze systemen. U kunt Vektis bereiken via het telefoonnummer 030 8008 380 of via de website van Vektis.

Heeft u een vraag?

Bel met ons

071 751 00 99

Maandag t/m vrijdag

8.00 - 18.00 uur

Heeft u een vraag over uw overeenkomst? Bel dan naar 071 751 00 61