Het VECOZO Zorginkoopportaal opent uiterlijk 30 september

Het is bijna zover! Uiterlijk 30 september gaat het VECOZO Zorginkoopportaal voor de contractering Huisartsenzorg 2024-2025 open. Sluit u voor 2024-2025 een contract met ons? Zodra het Zorginkoopportaal open is, kunt u onze vragenlijst invullen. Dat is best een klus, dat snappen we. We helpen u graag! Met bijvoorbeeld een checklist welke gegevens u hierbij nodig heeft. Of waar u terecht kunt met vragen.

Sommige maatwerkafspraken volgen later

Misschien ziet u nog geen maatwerkafspraken terug in uw nieuwe contractvoorstel. Dan zijn deze nog niet bekend voor uw praktijk voor het nieuwe contractjaar. Zodra ze wel bekend zijn, voegen we ze toe aan uw contractvoorstel. Natuurlijk krijgt u hierover een bericht van ons.

Checklist HIS gegevens

Met de juiste HIS gegevens bij de hand wordt het invullen van de vragenlijst een stuk makkelijker. Van sommige gegevens is het handig om ze op te zoeken voordat u aan de vragenlijst begint. Bekijk onze checklist welke gegevens dit zijn.

Checklist HIS gegevens

Huisartsendesk

Heeft u vragen over de contractering voordat u de vragenlijst invult? Bekijk de huisartsendesk; hier vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen.

Naar de huisartsendesk

Online inkoopbeleid

Natuurlijk vindt u ook veel informatie over ons beleid en het contracteerproces in het inkoopbeleid en de bijlage hierbij.

Naar het inkoopbeleid

Een uitnodiging om de vragenlijst in te vullen volgt!

Natuurlijk krijgt u naast dit bericht nog een apart bericht dat het Zorginkoopportaal echt open is. Houd uw mailbox in de gaten. Vóór 30 september vindt u een bericht hierover in uw mailbox. Denkt u eraan dat u een geldig persoonlijk certificaat heeft met de juiste autorisaties. Hiermee krijgt u toegang tot de modules van het Zorginkoopportaal.