Heeft u vragen over uw praktijk?

Vind het antwoord hier. Staat het er niet tussen? Stel ons uw vraag onderaan de pagina. Binnen 5 werkdagen ontvangt u per mail reactie. Deze pagina vullen we steeds weer aan met nieuwe vragen.

Dit zijn de meest gestelde vragen

Dat kan zeker! Vult u alstublieft het formulier onderaan deze pagina in. Dan neemt uw regio-inkoper contact met u op. 

Alleen in een uitzonderlijke situatie als er een gevaar bestaat voor de continuïteit van huisartsenzorg. Én als de gewone financiering geen oplossing biedt. Doet dit zich voor? Neem dan contact op met een inkoper huisartsenzorg via het formulier onderaan deze pagina.

Dat kan als u aan een aantal voorwaarden voldoet: u bent huisarts in een dunbevolkt, geïsoleerd of krimpgebied. Of er is een huisartsentekort. In de contractbijlage vindt u de volledige voorwaarden.

U kunt hiervoor het beste even contact hebben met een inkoper huisartsenzorg. Stuur ons uw vraag, dan zorgen wij ervoor dat uw vraag bij een inkoper huisartsenzorg terecht komt.

Onze Zorgcoaches helpen uw patiënten bij het vinden van een andere huisarts. Verwijs hen naar onze website voor meer informatie over de Zorgcoach. Bellen kunnen ze ook op 071 364 02 80 van maandag t/m vrijdag 8.00 tot 18.00 uur. 

Bent u een huisarts binnen een kerngebied van Zilveren Kruis? Geef dan aan de regio-organisatie door dat u wilt deelnemen en aan welke interventies.

Huisartsen buiten ons kerngebied mét een contact met Zilveren Kruis vragen MTVP aan door invullen van het formulier onderaan deze pagina. Kies bij ‘Ik heb een vraag over’ voor ‘Mijn Praktijk’.

Geen antwoord gevonden? Stel ons uw vraag

Binnen 5 werkdagen ontvangt u per mail reactie.

U heeft nog geen naam ingevuld
U heeft nog geen AGB-code ingevuld
  U heeft nog geen naam ingevuld
  U heeft nog geen (geldig) telefoonnummer ingevuld
  Uw e-mailadres gebruiken wij om u een ontvangstbevestiging te sturen.U heeft nog geen (geldig) e-mailadres ingevuld
  U heeft nog geen keuze gemaakt
  U heeft nog geen vraag ingevuld
   Wilt u een bijlage meesturen?*
   U heeft nog geen keuze gemaakt

   Wij verwerken uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met het privacy statement van Zilveren Kruis. Hierin leest u hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens en welke rechten u heeft