Zorg dichterbij

De Juiste Zorg op de Juiste Plek
Om de zorg voor onze klanten ook in de toekomst kwalitatief hoogwaardig, toegankelijk en betaalbaar te houden, moet er iets veranderen. We zien ook kansen.

Zorg digitaal en thuis nieuwe naam voor Zorg Veilig Thuis

Zilveren Kruis’ strategische thema's zijn voor de komende drie jaar herijkt. Onze visie ‘Gezondheid dichterbij voor iedereen’ is gelijk gebleven, maar er is meer focus aangebracht. Vanuit een brede kijk op gezondheid stimuleren en helpen we klanten om gezonder te leven en te werken en daarmee gezondheid letterlijk dichterbij te brengen. En als verzekerden zorg nodig hebben, dan zorgen we ervoor dat ze die zoveel mogelijk in hun vertrouwde omgeving ontvangen: ‘Zorg dichterbij’.

Landelijke transformatie via kernregio's

De toegankelijkheid en betaalbaarheid van de zorg staan onder druk. We worden met z’n allen steeds ouder. De zorgvraag verandert. Het personeelstekort loopt op. Er is daarom een breed gedragen urgentie voor de Juiste Zorg op de Juiste Plek.

Lees meer over transformatie

Zorg digitaal en thuis

Met u versnellen we graag de digitalisering en beweging van zorg naar huis.

Lees meer over Zorg digitaal en thuis

Wij versnellen de inzet van digitale zorg en zorg thuis waarmee patiënten zorg kunnen gebruiken op het moment, de manier en de plek waar ze willen. Onze focus ligt op digitalisering vanuit het perspectief van zorgaanbieders, met aandacht voor activatie van verzekerden.
Lees meer over onze aanpak

Onze aanpak

Wij geloven in een vliegwieleffect. Als we samen met patiënten en zorgaanbieders, IT leveranciers, medisch-technologische bedrijven, het ministerie van VWS, Zorginstituut Nederland en de NZa de krachten bundelen ontstaat een versnelling in de digitalisering van zorg en verplaatsing van zorg naar huis.

Lees meer over Zorg digitaal en thuis

Start met Zorg digitaal en thuis

Wij helpen u graag met de implementatie van initiatieven. Neem contact op met uw inkoper of stuur ons een bericht. Financiering vraagt u aan via de transformatiegelden, via de stichtingen of via de reguliere contractering.