medewerkers staan bij elkaar

Voordelen voor evofenedex

Ondernemersvereniging evofenedex heeft afspraken gemaakt met Zilveren Kruis op het gebied van zorg- en gezondheidsoplossingen. Deze afspraken gelden voor werkgevers die lid zijn van de vereniging en bieden veel voordelen.

Voordelen voor evofenedex

Ondernemersvereniging evofenedex heeft afspraken gemaakt met Zilveren Kruis op het gebied van zorg- en gezondheidsoplossingen. Deze afspraken gelden voor werkgevers die lid zijn van de vereniging en bieden veel voordelen.

Branche specifieke dekking bij Zilveren Kruis

Als lid van ondernemersvereniging evofenedex profiteren u, uw medewerkers en hun gezinsleden van uitgebreide voordelen op het gebied van zorg, gezondheid, arbeidsongeschiktheid en vitaliteit. Zaken die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Collectief zorgcontract aanvragen

Uw voordelen op een rij

Collectief zorgcontract 2020

Bij Zilveren Kruis bepalen uw medewerkers en hun gezinsleden zelf hoeveel premie zij betalen. Men kan kiezen uit één van onze drie basisverzekeringen: Basis Budget, Basis Zeker, Basis Exclusief). Daarnaast heeft men vrije keuze uit het eigen risico en de aanvullende verzekeringen. Zo zijn uw medewerkers altijd goed verzekerd en kunnen zij rekenen op onze uitstekende dienstverlening.

Hebben uw medewerkers hulp nodig bij het kiezen van de juiste zorgverzekering? Dan kan de handige keuzehulp tool u hierbij helpen.

De basisverzekering dekt soms minder dan u denkt. Met de Basis Plus Module verzekert u zich tegen onverwachte hoge zorgkosten. Het is daarmee een belangrijke aanvulling op uw basisverzekering. De Basis Plus Module vergoed o.a.:

 • Spoedeisende zorg in buitenland
 • Vervoer verzekerde en vervoer stoffelijk overschot naar Nederland
 • Fysiotherapie bij kanker, hart- en vaatziekten en een beroerte, uitgevoerd door een PlusPraktijk
 • Mammaprint test
 • Second opinion via 2e Arts Online
 • Stellen van zorgvragen aan een medisch topspecialist van Royal Doctors

De aanvullende verzekeringen (Aanvullend 1 tot en met 4 sterren) sluiten naadloos aan op de basisverzekering. Met Aanvullend kunnen uw medewerkers en hun gezinsleden zich extra verzekeren voor bijvoorbeeld fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en orthodontie.

Zij hebben de keuze uit vier aanvullende verzekeringen. Deze worden aangegeven met sterren. Hoe meer sterren, hoe uitgebreider de dekking en hoger de vergoedingen. Uw medewerkers en hun gezinsleden bepalen zelf welke aanvullende verzekering het beste bij hun situatie past.

Met een tandartsverzekering kunt u terecht bij tandarts, mondhygiënist, kaakchirurg en tandprotheticus. Hoe meer sterren, hoe hoger de maximale vergoeding per jaar. Voor de tandartsverzekering met 3 en 4 sterren geldt een medische acceptatie. De premie verschilt per leeftijd.

Het Extra Vitaal Pakket vergoedt zorg die u helpt om u vitaal te blijven voelen. Zodat u dingen kunt blijven doen die belangrijk voor u zijn. En u langer veilig en prettig in uw eigen huis kunt blijven wonen.

Wat krijgt u vergoed met Extra Vitaal?

 • Persoonlijke Gezondheidscheck
 • Mantelzorg
 • Cursussen en trainingen
 • Extra handige hulp

Deze verzekering is speciaal ontwikkeld voor medewerkers via evofenedex. Het verruimt de dekking van de pakketten Aanvullend en geldt voor de medewerkers.

Aanvullende verzekering evofenedex met:

 • Medische keuring door een specialist voor het aanvragen van een rijbewijs(verlenging) voor een chauffeur in het beroepsgoederenvervoer. Maximaal € 100,- vergoeding per 5 jaar;
 • 3 extra behandelingen fysiotherapie per kalenderjaar;
 • Extra vergoeding voor leefstijltrainingen bij Aanvullend 3 en 4.

Gezondheidsbeleid

Met Present! Light kunt u direct aan de slag met gezond werken. Boek online workshops en trainingen tegen scherpe prijzen en met 10% extra korting.

Bekijk de workshops en trainingen

Met het compleet vernieuwde Present! zorgen wij voor uw gezondheidsmanagement. U krijgt toegang tot een ruime keuze aan gezondheidsoplossingen. Die kunt u inzetten om medewerkers fit en energiek te houden. Zo verhoogt u arbeidsproductiviteit en werkplezier en voorkomt u verzuim. Bovendien regelt u vanaf nu alles via één online tool.

Bekijk de gezondheidsoplossingen

Gezond Ondernemen

Veel druk en stress kan ervoor zorgen dat uw medewerkers uitgeblust thuis komen te zitten. Heel vervelend voor uw medewerker, maar ook voor u. Zilveren Kruis gelooft dat succesvolle bedrijven zich onderscheiden met gezonde en fitte medewerkers en helpt u om hierin succesvol te zijn.

Hoe werken wij mee aan uw gezondheidsbeleid?

We bieden u inzicht, gebaseerd op relevante feiten én ervaringen uit de markt. Samen met u als werkgever kijken we wat uw organisatie nodig heeft op het gebied van gezondheidsmanagement en zoeken we naar relevante gezondheidsoplossingen. Door onze aanpak beloven wij dat verzuim lager wordt, de kosten dalen en de medewerkerstevredenheid stijgt.

Interessant om te lezen

Collega ziek thuis

Ziek? Weet u wel wat dat kost?

04-06-2018

Een langdurig zieke medewerker kost ruim anderhalf keer meer dan organisaties denken.

Beter in je vel met je biologische klok

21-11-2019

Als leidinggevende of HR-medewerker word je geacht goed voor jezelf te zorgen. Je hebt immers een voorbeeldfunctie.
Op zoek naar het energielek in uw organisatie

Op zoek naar het energielek in uw organisatie

20-09-2018

Of je nou leidinggevende bent, medewerker of CEO, in gesprekken met Adaptics-coach en trainer Rob van Drunen staat de mens centraal.

​Hoe kunt u contact opnemen

Regel het direct via evofenedex

Telefoonnummer

023 52 01 514

Email

info@ef-v.nl

Telefoonnummer

Nieuwe contracten
071 36 41 920

Servicedesk
071 36 41 920

Email
zorg.mkb@zilverenkruis.nl

Openingstijden

Op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur