studenten in gesprek

Voordelen Vereniging Hogescholen

De Vereniging Hogescholen heeft afspraken gemaakt met Zilveren Kruis op het gebied van zorg- en gezondheidsoplossingen. Deze afspraken gelden voor de hogescholen binnen de Vereniging Hogescholen en bieden veel voordelen.

Branche specifieke dekking bij Zilveren Kruis

Als lid van Vereniging Hogescholen profiteren u, uw medewerkers en hun gezinsleden van uitgebreide voordelen op het gebied van zorg, gezondheid, arbeidsongeschiktheid en vitaliteit. Zaken die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Collectief zorgcontract aanvragen


Present! Service 2023

Present! Service biedt toegang tot een persoonlijke online omgeving waar u verschillende gezondheidsoplossingen kunt aanvragen voor uw medewerkers. U kunt zelf kiezen welke zorgoplossingen het beste passen bij uw bedrijf, het werk en de medewerkers. Waar nodig staan wij u bij met advies. Wij regelen het gehele operationele proces van inkoop en aanvraag tot declaratie. Maar u houdt altijd zelf de regie.

Uw voordelen op een rij

Collectief zorgcontract 2023

Bij Zilveren Kruis bepalen uw medewerkers en hun gezinsleden zelf hoeveel premie zij betalen. Men kan kiezen uit één van onze drie basisverzekeringen: Basis Budget, Basis Zeker, Basis Exclusief). Daarnaast heeft men vrije keuze uit het eigen risico en de aanvullende verzekeringen. Zo zijn uw medewerkers altijd goed verzekerd en kunnen zij rekenen op onze uitstekende dienstverlening.

Hebben uw medewerkers hulp nodig bij het kiezen van de juiste zorgverzekering? Dan kan de handige keuzehulp tool u hierbij helpen.

De basisverzekering dekt soms minder dan u denkt. Met de Basis Plus Module verzekert u zich tegen onverwachte hoge zorgkosten. Het is daarmee een belangrijke aanvulling op uw basisverzekering. De Basis Plus Module vergoed o.a.:

  • Spoedeisende zorg in buitenland
  • Vervoer verzekerde en vervoer stoffelijk overschot naar Nederland
  • Fysiotherapie bij kanker, hart- en vaatziekten en een beroerte, uitgevoerd door een PlusPraktijk
  • Second opinion via 2e Arts Online
  • Stellen van zorgvragen aan een medisch topspecialist van Royal Doctors

De aanvullende verzekeringen (Aanvullend Onderwijs 1 tot en met 4 sterren) sluiten naadloos aan op de basisverzekering. Met Aanvullend Onderwijs kunnen uw medewerkers en hun gezinsleden zich extra verzekeren voor bijvoorbeeld fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en orthodontie.

Extra vergoedingen voor onder andere:

  • Fysiotherapie
  • Mantelzorg
  • Griepprik
  • Arbeidsgerelateerde health check
  • Mindfulness
Met een tandartsverzekering kunt u terecht bij tandarts, mondhygiënist, kaakchirurg en tandprotheticus. Hoe meer sterren, hoe hoger de maximale vergoeding per jaar. Voor de tandartsverzekering met 3 en 4 sterren geldt een medische acceptatie. De premie verschilt per leeftijd.

Formulieren & brochures voor Livvit 2022

Gezond Ondernemen

Veel druk en stress kan ervoor zorgen dat uw medewerkers uitgeblust thuis komen te zitten. Heel vervelend voor uw medewerker, maar ook voor u. Zilveren Kruis gelooft dat succesvolle bedrijven zich onderscheiden met gezonde en fitte medewerkers en helpt u om hierin succesvol te zijn.

Hoe werken wij mee aan uw gezondheidsbeleid?

We bieden u inzicht, gebaseerd op relevante feiten én ervaringen uit de markt. Samen met u als werkgever kijken we wat uw organisatie nodig heeft op het gebied van gezondheidsmanagement en zoeken we naar relevante gezondheidsoplossingen. Door onze aanpak beloven wij dat verzuim lager wordt, de kosten dalen en de medewerkerstevredenheid stijgt.

Bekijk het aanbod

Interessant om te lezen

""
Artikel
17-08-2022
5 minuten leestijd

Hybride werken biedt ruimte voor maatwerk

Veel leidinggevenden en medewerkers willen een hybride manier van werken in stand houden: deels thuis, deels op kantoor.

""
Artikel
11-08-2022
5 minuten leestijd

Terug naar kantoor op sneakers

Georgette Fijneman, directievoorzitter van Zilveren Kruis deelt met haar LinkedIn-volgers haar verwachtingen over de tijd waarin we teruggaan naar kantoor.

""
Artikel
17-06-2021
3 minuten leestijd

Ziek door stress

Veel stress en vaak ziek? Dat kan zomaar door de baas komen, zo blijkt uit onderzoek van de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen (SERV) onder 12.000 mensen.

​Hoe kunt u contact opnemen?

Bel mij terug

Vul het formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Bel mij terug

Telefoonnummer

Collectieve zorgverzekering (werkgevers)
071 36 70 830
team.branches@zilverenkruis.nl

Present! Service (advies)
071 36 52 100 (keuze 2)
gezondondernemen@zilverenkruis.nl

Openingstijden

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur