man en vrouw aan het werk

Samen werken aan een gezonde organisatie

Met Gezond Ondernemen ondersteunt Zilveren Kruis u bij het gezond houden van uw medewerkers, het snel en effectief re-integreren bij verzuim én het verzekeren
van financiële risico’s.

Hoe werken wij mee aan uw gezonde organisatie?

We bieden u inzicht, gebaseerd op relevante feiten én ervaringen uit de markt. Samen met u als werkgever kijken we wat uw organisatie nodig heeft op het gebied van gezondheidsmanagement en zoeken we naar relevante gezondheidsoplossingen. Door onze aanpak beloven wij dat verzuim lager wordt, de kosten dalen en de medewerkerstevredenheid stijgt.

Wat houdt Gezond Ondernemen met Zilveren Kruis in?

Meer over collectief zorgcontract

Collectief zorgcontract

Bied uw medewerkers een voordelige zorgverzekering met uw eigen collectief zorgcontract.
Meer over gezondheidsbeleid

Gezondheidsbeleid

Voorkom verzuim en werk samen met uw medewerkers aan hun gezondheid, met workshops en trainingen.

Onze adviseurs Gezond Ondernemen

Om de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers financieel te realiseren staan onze gezondheidsadviseurs voor u klaar om snel te schakelen en zaken te organiseren. Daarnaast werken we op het gebied van gezondheidsbeleid samen met ons eigen netwerk van de beste zorgaanbieders. Die we constant toetsen op bewezen effectiviteit en kwaliteit.

Maak kennis met onze gezondheidsadviseurs

De Zilveren Kruis klantvraag aanpak

Meer over Gezondheidsbeleid

Gezondheidsbeleid

Onze visie is dat gezondheidsbeleid onderdeel hoort te zijn van elk organisatiebeleid. Geen enkele organisatie is hetzelfde en daarom is gezondheidsbeleid altijd maatwerk. De belangrijkste thema’s binnen gezondheidsbeleid zijn verzuim & re-integratie, preventie en het versterken van medewerkers.
Meer over Fysiek Fit

Fysiek Fit

Fysiek fit zijn betekent dat mensen qua fysieke gesteldheid in balans zijn; zij hebben een goede algemene gezondheid en werken actief aan gezonde leefgewoonten van belang. Gezonde leefgewoonten zijn gekoppeld aan de thema's Beweging, Roken, Alcohol, Voeding en Ontspanning.
Meer over Mentaal Sterk

Mentaal Sterk

Mentale veerkracht is het vermogen om je succesvol staande te houden in wisselende omstandigheden. Leren omgaan met tegenslag maar hier ook nog sterker uitkomen. Datzelfde geldt voor normale, positieve situaties. Ook daar kun je van leren en deze ervaring gebruiken om nog meer vooruitgang te boeken.
Meer over Verzuim

Verzuim

Ziekteverzuim is arbeidsongeschiktheid wegens ziekte of gebrek. Als iemand ziek is betekent dit dus niet dat iemand hoeft te verzuimen. Mocht een medewerker toch verzuimen, dan hebben zowel de werkgever en de werknemer de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de medewerker zo snel mogelijk (duurzaam) terugkeert naar de werkplek.
Meer over Gezonde Leefstijl

Gezonde Leefstijl

Een gezonde werkomgeving is door de werkgever zodanig ingericht dat medewerkers gezond en veilig kunnen werken. Het voorkomen van werk-gerelateerd verzuim als gevolg van fysieke belasting kunt u voorkomen door het inrichten van een gezonde werkomgeving.

Wat vinden onze klanten?

Onze gezondheidsadviseurs helpen allerlei organisaties met slimme gezondheidsoplossingen. Lees hoe zij deze bedrijven hebben begeleid bij het verlagen van verzuim en versterken van de medewerkers.

Lees alle klantverhalen

Bel ons

U kunt ons bereiken van ma t/m vrij
8.00 – 17.30.

MKB 071 364 19 20

Grootzakelijk 071 367 08 25

Intermediair 071 364 19 50

Stuur ons een e-mail

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Mail ons direct

Volg ons op LinkedIn

Laat je inspireren en praat mee over actuele onderwerpen.

Naar LinkedIn