""

Blo​g

In de blogs over Gezond Ondernemen leest u alles over gezondheidsbeleid, verzuim en gezonde leefstijl binnen uw bedrijf.

Recente blogs

Ontdek alle thema's

Alles over fysiek fit

Fysiek fit

Fysiek fit zijn betekent dat mensen qua fysieke gesteldheid in balans zijn; zij hebben een goede algemene gezondheid en werken actief aan gezonde leefgewoonten van belang.
Alles over gezonde leefstijl

Gezonde leefstijl

Een gezonde werkomgeving is door de werkgever zodanig ingericht dat medewerkers gezond en veilig kunnen werken. Het voorkomen van werk-gerelateerd verzuim als gevolg van fysieke belasting kunt u voorkomen door het inrichten van een gezonde werkomgeving.
Alles over gezondheidsbeleid

Gezondheidsbeleid

Onze visie is dat gezondheidsbeleid onderdeel hoort te zijn van elk organisatiebeleid. Geen enkele organisatie is hetzelfde en daarom is gezondheidsbeleid altijd maatwerk.
Alles over mentaal sterk

Mentaal sterk

Mentale veerkracht is het vermogen om je succesvol staande te houden in wisselende omstandigheden. Leren omgaan met tegenslag maar hier ook nog sterker uitkomen. Datzelfde geldt voor normale, positieve situaties. Ook daar kun je van leren en deze ervaring gebruiken om nog meer vooruitgang te boeken.
Alles over verzuim

Verzuim

Ziekteverzuim is arbeidsongeschiktheid wegens ziekte of gebrek. Als iemand ziek is betekent dit dus niet dat iemand hoeft te verzuimen. Mocht een medewerker toch verzuimen, dan hebben zowel de werkgever en de werknemer de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de medewerker zo snel mogelijk (duurzaam) terugkeert naar de werkplek.
Alles over vitaal leiderschap

Vitaal leiderschap

Zonder vitale medewerkers geen succesvolle organisatie. Maar welke rol is hierin weggelegd voor een leidinggevende?

Bel ons

U kunt ons bereiken van ma t/m vrij
8.00 – 17.30.

MKB 071 364 19 20

Grootzakelijk 071 367 08 25

Intermediair 071 364 19 50

Volg ons op LinkedIn

Laat je inspireren en praat mee over actuele onderwerpen.

Naar LinkedIn