Bestel jouw hulpmiddelen online 

Als verzekerde van ZieZo bestel je een aantal hulpmiddelen online. Eenvoudig vanuit huis of onderweg. Wel zo gemakkelijk. Bestel je toch ergens anders? Dan krijg je 75% van het gemiddeld gecontracteerd tarief vergoed. Ook heb je vooraf toestemming nodig.

Deze hulpmiddelen bestel je online

Heel fijn: we maakten afspraken met de leveranciers van deze hulpmiddelen. En daar heb jij weer voordeel van:

  • Je bestelt hulpmiddelen makkelijk online of via een bestelapp.
  • En het bepalen of je recht hebt op het hulpmiddel? Ook dat gebeurt gewoon online. Wel zo makkelijk voor je.
  • Je krijgt de hulpmiddelen thuisbezorgd. Waar je ook woont in Nederland!

Deze hulpmiddelenleveranciers vragen √°ltijd een lagere prijs dan de prijs die Zilveren Kruis maximaal voor deze hulpmiddelen heeft bepaald. Ook zo werken we aan het betaalbaar houden van zorg.

Bij het bestellen van de hulpmiddelen voor verpleging en verzorging op bed kun je vertrouwen op:

  • minstens 30 afhaal- of winkeladressen, verspreid over het land. En minstens 1 afhaal- of winkeladres in iedere provincie.
  • Op deze afhaal- of winkeladressen kun je de hulpmiddelen zonder extra kosten afhalen.
  • Toch liever het hulpmiddel bij je thuisbezorgd? Dat kan! Het enige dat je dan betaalt, zijn de verzendkosten. Dit geldt niet voor bedden, tilliften, Parkinson rollators en rolstoelen. Deze hulpmiddelen bezorgt de leverancier altijd gratis.

Een ander hulpmiddel nodig?

Staat het hulpmiddel dat je nodig hebt niet op deze pagina? Zoals een hoortoestel of orthopedische schoenen? Dan kun je het bij elke leverancier met wie wij een contract hebben bestellen. Check eerst het vergoedingenoverzicht of er een vergoeding is. Hier lees je ook of je een verwijzing of machtiging nodig hebt.

Naar het vergoedingenoverzicht