publiek luistert naar spreker

Wellbeing Community

De Wellbeing Community is opgericht door Deloitte, TNO en Zilveren Kruis met als doel de krachten te bundelen om een verdieping en versnelling te realiseren op wellbeing in organisaties. De community bestaat uit een groeiende groep van toonaangevende werkgevers in Nederland.

Wie horen bij de Wellbeing Community?

De Wellbeing Community bestaat uit de volgende organisaties: Rabobank, DSM, FrieslandCampina, ABN Amro, Rabobank, Defensie, Unilever, Achmea, Deloitte, Gemeente Amsterdam, ASML, Philips, Philadelphia en Espria (GGZ Drenthe).

Wat doet de Wellbeing Community?

In de Wellbeing Community delen we kennis en ervaring. Dit jaar vinden er Intervisie Calls, events en Wellbeing Labs plaats. Via een LinkedIngroep inspireren we elkaar met relevante content. Daarnaast ontwikkelen we dit jaar een Wellbeing Monitor onder leiding van TNO. Nu, in deze periode met Covid-19, staan we voor veel uitdagingen. Eén keer in de 2-4 weken hebben we Intervisie Calls waarin we sparren over wellbeing vraagstukken. Om een goede indruk te krijgen, maakten we een bundeling van de best practices. Ook het programma 2020 geeft goed inzicht in de Wellbeing Community.

Bekijk de video

In deze video vertellen leden van de Wellbeing Community waarom het zo belangrijk is om met elkaar te werken aan wellbeing in organisaties.

Voor mij is de Wellbeing Community inspiratie opdoen, kennis vergaren en het toetsen van ideeën. Als ik push back krijg vanuit de organisatie kan ik makkelijker positie innemen omdat ik dit heb kunnen toetsen bij collega’s die in hetzelfde vakgebied zitten.

Merel van Dorp – Friesland Campina

logo's bedrijven wellbeing community

Wil je meer weten over de Wellbeing Community? Neem contact met mij op

Frederique Maring

Frederique Maring

Volg ons op:

  • LinkedIn
  • e-mail

Wil je meer weten over de Wellbeing Community? Neem contact met mij op

Lotte Mintjes

Lotte Mintjes

Volg ons op:

  • LinkedIn
  • e-mail