In alle rust voor 100% ontspannen

Met VRelax kunnen jouw medewerkers zorgen en stress even helemaal loslaten.
Neem contact op

Zorgen en stress echt helemaal loslaten

VRelax is een wetenschappelijk goedgekeurde virtual reality app waarbij medewerkers zelf hun stresslevels managen. Het is een ontspanningstool tegen stress, burn-out, angst en somberheid. VRelax neemt jouw medewerkers mee naar andere, mooie werelden. Daardoor werkt het ook als krachtige afleiding bij pijn en lichamelijk ongemak.

Download de flyer (pdf)

Waarom VRelax?

Veel medewerkers hebben last van stress, bijvoorbeeld door burn-out, depressie of angst. Dit heeft veel persoonlijk lijden en hoge ziektekosten tot gevolg. Verminderen van stressgevoel en leren ontspannen zijn belangrijke pijlers voor een geestelijke gezondheid. Deze pijlers helpen om zorgkosten te verminderen en medicatiegebruik terug te dringen.

Ontdek VRelax (YouTube)

Wat is de kracht van VRelax?

Met VRelax kunnen medewerkers hun zorgen en stress even helemaal loslaten. Binnen de app kiezen je medewerkers een van de prachtige virtuele werelden. Hierin zijn oefeningen te vinden die extra ontspanning bieden. Het maakt zorg gemakkelijker en menselijker. VRelax doet continu onderzoek naar de effecten en doelmatigheid van de app. Meer weten over de werkwijze en visie achter VRelax?

Download de Whitepaper (pdf)

Succesvolle pilot VRelax

Ben je benieuwd wat VRelax voor jouw medewerkers kan betekenen? De pilot VRelax@work is succesvol afgerond. Hierbij hebben 70 medewerkers VRelax getest onder leiding van dr. Wim Veling (Psychiater, Adjunct Hoogleraar Psychiatrie UMCG).

Download VRelax@work Rapport (pdf)

Waarom Zilveren Kruis en VRelax samenwerken

Zilveren Kruis biedt klanten graag de nieuwste producten en diensten aan op het gebied van vitaliteit. Daarom investeren wij in het naar de markt brengen van vernieuwende oplossingen die bijdragen aan een gezonde werkomgeving en meer welzijn voor medewerkers. Vanuit onze visie om gezondheid dichterbij te brengen voor iedereen bundelen we onze krachten met VRelax. Dit draagt bij aan het verhogen van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

VRelax wint prestigieuze ‘Prix Galien MedTech Innovation Award’ 2021

VRelax heeft de prestigieuze Prix Galien Medtech Innovation Award in de wacht gesleept. Deze prijs wordt uitgereikt aan bedrijven die betekenisvolle (genees)middelen introduceren binnen de gezondheidszorg.