Persoonlijke gezondheidscheck

Met de Persoonlijke Gezondheidscheck heeft u een tool om eigen regie van uw medewerkers te stimuleren. De gezondheidscheck bestaat uit een online gezondheidsaccount, een uitgebreide online vragenlijst aangevuld met een aantal testen. Uw medewerkers krijgen concrete adviezen om aan de slag te gaan in een persoonlijk gezondheidsrapport.
""
  • Inzicht in gezondheid medewerkers
  • Stimuleren eigen regie gezondheid en vitaliteit

Aanvragen

De Persoonlijke Gezondheidscheck bestaat uit een persoonlijk account met online vragen aangevuld met fysieke onderzoeken. Met de check krijgen medewerkers inzicht in de gezondheidsrisico’s en ontvangen zij concrete adviezen om aan de slag te gaan in een persoonlijk gezondheidsrapport.

De check is opgebouwd uit verschillende online modules en aanvullende onderzoeken, een check voor uw medewerkers op maat. Medewerkers kunnen aan de slag met de eigen gezondheid en vitaliteit. Als werkgever krijgt u inzicht in de gezondheidsrisico’s van uw medewerkers, op geanonimiseerd macroniveau. Standaard wordt de effectiviteit na 3 en 6 maanden gemeten.

De Persoonlijke Gezondheidscheck is geldig als preventief medisch onderzoek (PMO) en kan dienen als 0-meting voor uw gezondheidsbeleid. Zo zorgt u samen voor een gezond bedrijf.

Doel gezondheidsoplossing

  • Inzicht in gezondheidsrisico’s
  • Gezonde medewerkers
  • Zelfmanagement gezondheid en vitaliteit

Zorgaanbieder: &niped

Present! vergoedt 50% per medewerker per jaar.

Kosten Vergoeding Uw eigen bijdrage (excl. btw)
€ 43,50 50%
€ 21,75

 

Aanvullende voorwaarden

  • &niped biedt ook aanvullende checks aan tegen scherpe prijzen.
  • Per bedrijf geldt een maximale vergoeding van alle Basis Health Checks en Persoonlijke Gezondheidschecks die worden afgenomen. Deze totale vergoeding is afhankelijk van het aantal medewerkers van uw bedrijf. Voor meer informatie, informeer bij de Werkgeversdesk of lees onze polisvoorwaarden.
  • Wij vergoeden alleen 50% van de kosten van de gezondheidscheck.
  • Wanneer u meer gezondheidschecks afneemt ontvangt u per medewerker een voordeliger tarief.

Wilt u zelf een zorgaanbieder kiezen?

Wat u verder moet weten

De inhoud van deze pagina bevat indicatieve informatie over de inhoud, prijzen en vergoedingen van deze Present! dienst. Uit de informatie op deze pagina kunt u geen rechten ontlenen. In de polisvoorwaarden van Present! (pdf) vindt u de gedetailleerde omschrijving van de voorwaarden en vergoedingen die voor u gelden.

Heeft u vragen?

Bel ons

071 365 21 00

Neem contact op met de Werkgeversdesk.

Bereikbaar ma t/m vrij 08:00 tot 17:30 uur.

Stuur ons een email

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Stuur een email

Chatten met een adviseur

We geven direct antwoord op uw vragen.

Chat nu niet beschikbaar.