Psychologische zorg

Een medewerker is door problemen uit balans geraakt. Dan is soms de hulp van een psycholoog nodig. Psychologische zorg levert een bijdrage aan spoedig herstel. Dat betekent snel met een heldere blik terugkeren naar de werkvloer.
""
  • Snelle start behandeling
  • Duurzaam herstel met behulp van psycholoog
  • Korte, praktische sessies (gemiddeld 4 tot 8)

Aanvragen

Stel: een medewerker is uit balans en heeft psychologische zorg nodig. Dan is de gezondheidsdienst Psychologische zorg zeer geschikt. Dat voorkomt effectief dat een medewerker langere tijd afwezig is.

Met een afspraak binnen 7 werkdagen kan snel de eerste stap richting herstel worden gezet. De factor werkhervatting is een belangrijk onderdeel van de psychologische behandeling.

De geselecteerde psychologiepraktijken bevinden zich door heel Nederland. Er is dus altijd een praktijk bij het huisadres van de medewerker of de organisatie in de buurt. De gesprekken kunnen ook op de bedrijfslocatie plaatsvinden.

Gemiddeld heeft een medewerker 4 tot 8 sessies nodig om weer terug in balans te komen.

De medewerker heeft een doorverwijzing van de huisarts of bedrijfsarts nodig om aangemeld te worden voor Psychologische zorg.

Doel van deze gezondheidsoplossing

  • Zo snel mogelijk weer op de werkvloer
  • Voorkomen van langer verzuim

Zorgaanbieder: Shared Ambition

U ontvangt een offerte van de zorgaanbieder waarin u profiteert van de Present! Light korting. Deze korting is afhankelijk van het traject dat door de psycholoog wordt bepaald.

Programma U betaalt inclusief korting
In Balance € 1.072,72
On Track € 2.473,36
Vital Mind € 1.490,49

Zorgaanbieder

logo VRelax

Bel ons

071 365 21 00

Neem contact op met de Werkgeversdesk.

Bereikbaar ma t/m vrij 08:30 tot 17:00 uur.