Een goede aanpak brengt verzuim omlaag

U wilt het beste voor uw medewerkers. Daarnaast lopen de kosten door uitval snel op. Onze gezondheidsoplossingen kunt u preventief inzetten om verzuim binnen uw organisatie te verminderen.

Bekijk de gezondheidsoplossingen

Bent u al goed verzekerd voor langdurig zieke medewerkers?

Als uw medewerker langdurig ziek is, moet u de eerste 2 jaar minstens 70% van het loon doorbetalen. Een financieel risico dat grote impact op uw bedrijf kan hebben. Om dit risico te beperken, sluit u de Verzuimverzekering af. Een hele zorg minder.

Meer over Verzuimverzekering

Voel je vitaal, zit bewust

Te veel zitten is ongezond. Deze infographic voor op de werkvloer maakt duidelijk waarom dat zo is en geeft handige tips. Leuk voor op de liftdeur of bij het koffieapparaat.

Infographic downloaden (pdf)

Present! gezondheids-oplossingen

Met een aanbod van meer dan 80 gezondheidsoplossingen en vergoedingen van 50% is Present! de ideale oplossing voor het verminderen van verzuim.

  • Totale aanpak. 
  • Verzuim oplossingen. 
  • Energiekere medewerkers en gezondere werkomgeving.

Hoe pakken onze klanten verzuim aan?

Kenniswerkers bij Rabobank ervaren soms een hoge werkdruk

- Gerda Verpoorte, Directeur Arbodienst Rabobank


De zakelijke verzekeringen van Zilveren Kruis

Verzeker uw bedrijf voor de financiële risico's voor langdurig uitvallen van uw medewerkers. Ook dat is Gezond Ondernemen.

WIA-verzekering

Met onze WIA-verzekering zorgt u dat uw medewerkers niet voor financiële verrassingen komen te staan als ze langdurig arbeidsongeschikt raken.

Verzuim & Eigenrisicopakket

Bij ziekte bent u als werkgever verantwoordelijk voor de loondoorbetaling van uw medewerkers. Een financieel risico dat grote impact op uw bedrijf kan hebben.

Vraag en antwoord

Als u een gezondheidsoplossing op de overzichtspagina heeft gevonden, navigeert u naar de pagina van de desbetreffende gezondheidsoplossing. In het tabblad ‘Aanvragen’ vult u het formulier volledig in.

Wij nemen uw aanvraag op werkdagen binnen 24 uur in behandeling en u ontvangt een kostenspecificatie voor akkoord van de (rest)kosten.

Op werkdagen krijgt u van de Werkgeversdesk binnen 24 uur een kostenspecificatie.

Nadat de Werkgeversdesk de ondertekende kostenspecificatie retour heeft ontvangen, meldt de Werkgeversdesk binnen 24 uur de aanvraag bij de zorgaanbieder. De zorgaanbieder neemt binnen 5 werkdagen contact op om een afspraak te maken.

Bekijk de pagina downloads.

U kunt alleen gezondheidsoplossingen inzetten uit de pakketten die u heeft afgesloten. Heeft u bijvoorbeeld alleen Present! Samen afgesloten, dan kunt u geen gezondheidsoplossingen inzetten uit Present! Persoonlijk. Natuurlijk kunt u altijd meerdere pakketten aanvragen.  

Bel ons

U kunt ons bereiken van ma t/m vrij
08:00 – 17:30.

MKB 071 364 19 20

Grootzakelijk 071 367 08 25

Intermediair 071 364 19 50

Stuur ons een e-mail

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Mail ons direct

Volg ons op LinkedIn

Laat je inspireren en praat mee over actuele onderwerpen.

Naar LinkedIn