Zorginkoopportaal VECOZO

Vanaf 1 juli 2023 is het VECOZO zorginkoopportaal beschikbaar. Via dit portaal dient u uw inschrijving bij ons in. De inkoop sluit vrijdag 28 juli 2023 om 17.00 uur exact. Vul de inschrijving tijdig in en upload alle gevraagde documenten. Afhankelijk van uw huidige Wlz-overeenkomst vult u de instemmingsverklaring of de bestuursverklaring in. Offertes die na de sluitingsdatum binnenkomen nemen wij niet meer in behandeling.

Ga naar het VECOZO zorginkoopportaal

Voldoen uw VECOZO-certificaten?

Voor de inschrijving heeft u een persoonlijk certificaat nodig dat is geautoriseerd voor de uitvraagmodule. Om de overeenkomst op een later moment te ondertekenen moet uw certificaat geautoriseerd zijn voor de contracteermodule. Meer informatie vindt u op de supportpagina van VECOZO.

Kloppen uw gegevens bij Vektis nog?

Het Zorginkoopportaal maakt gebruik van de gegevens uit het AGB-register van Vektis. Als uw gegevens bij Vektis niet meer kloppen, kunt u niet verder met de inschrijving. Daarom het adviseren wij om aan de hand van uw AGB-code in het register te controleren of de volgende gegevens nog juist zijn:

  • Naam organisatie
  • Adres, postcode en plaats
  • KvK-nummer

Zo gaat u naar de Wlz-inschrijving 2024

Ga naar het Zorginkoopportaal van VECOZO

U logt in met uw persoonlijk VECOZO-certificaat. Voor vragen over het Zorginkoopportaal kunt u terecht bij VECOZO. De contactgegevens en een overzicht met veelgestelde vragen vindt u op de website van VECOZO.

Wilt u zich voor het eerst inschrijven?

Bent u een nieuwe zorgaanbieder, of heeft u voor een andere regio een contract met een ander zorgkantoor? Dan kunt u via het aanvraagformulier aangeven dat u zich bij ons wil inschrijven. U ontvangt dan een instructie over hoe u zich kunt inschrijven.

U vult het aanvraagformulier (xlsx) in en stuurt het per e-mail aan ons op. Wij doen ons best aanvragen zo snel mogelijk af te handelen. Houdt u wel rekening met enkele dagen verwerkingstijd. U ontvangt informatie per mail. Let op: u kunt tot en met 28 juli 2023 een aanvraag doen. Aanvragen die daarna binnenkomen verwerken wij niet meer.

Heeft u vragen over het zorginkoopportaal?

Technische vragen over het zorginkoopportaal kunt u aan VECOZO stellen of nakijken bij de veel gestelde vragen rondom het zorginkoopportaal

Neem contact op met ons

Vragen?

Heeft u een vraag over uw overeenkomst, declaratie of machtiging? Wij helpen u graag via telefoon of e-mail.

Bekijk onze contactgegevens

Inkoopbeleid 2024 en verder

Een regionaal zorgaanbod dat past bij de zorgvraag van onze huidige en toekomstige klanten.

Naar inkoopstrategie en -beleid