Zorgatlas

Wij vinden het belangrijk dat uw en onze klanten goed geïnformeerd worden over het bestaande zorgaanbod. Daarom is er de Zorgatlas. Daarin kunt u alle gegevens van uw zorginstelling invullen zodat u beter vindbaar bent voor klanten die op zoek zijn naar passende zorg.

Wat is de Zorgatlas?

De Zorgatlas is een landelijke zoekmachine voor de Langdurige Zorg. Klanten kunnen via verschillende zoekcriteria informatie vinden over het beschikbare zorgaanbod in hun omgeving. Met de detailinformatie krijgen zij alvast een indruk van de locatie, bijvoorbeeld over de ligging en aanwezige voorzieningen.

Ga naar de Zorgatlas 

Voor het vullen van de Zorgatlas hebben wij uw hulp nodig

Van iedere gecontracteerde zorgaanbieder nemen wij de basisgegevens op in de Zorgatlas. U voert vervolgens zelf uw locaties in. U geeft u aan welke zorg u op de locatie(s) levert. Levert u alleen thuiszorg, dan geeft u aan in welke woonplaatsen u die zorg levert. Daarnaast kunt u uw klanten in de Zorgatlas meer specifiek informeren over cultuur, levensbeschouwing, bereikbaarheid en ligging van de locatie. Het is ook mogelijk om foto’s en video’s te uploaden. Met al deze gegevens geeft u uw klanten een goede indruk van uw organisatie.

Iedere zorgaanbieder heeft een beheerder voor de Zorgatlas

De zorgaanbieder-beheerder ontvangt zijn inloggegevens van het zorgkantoor. Hij kan de gegevens van zijn eigen stichting(en) aanpassen en andere medewerkers machtigen om dit ook te kunnen doen. Zorg ervoor dat u altijd een back-up regelt. Wij willen dat de Zorgatlas het actuele aanbod van gecontracteerde zorgaanbieders toont. Daarom verwijderen wij uw gegevens als uw overeenkomst niet wordt voorgezet.

Vraag uw inloggegevens aan voor de Zorgatlas

U geeft eenmalig op wie de beheerder van de Zorgatlas wordt. Daarvoor maakt u gebruik van het aanmeldformulier. De zorgaanbieder-beheerder kan hierna zelf andere medewerkers rechten geven om de gegevens te wijzigen.

Meld u aan als beheerder

Wilt u uw gegevens actueel houden?

Wijzigt er iets, zorgt u er dan voor dat u de informatie in de Zorgatlas aanpast. Zo blijft u goed vindbaar voor klanten die passende zorg zoeken.

Heeft u hulp nodig bij het vullen van de Zorgatlas?

In de beheeromgeving van de Zorgatlas kunt u de handleiding downloaden. De handleiding leidt u stap voor stap door de Zorgatlas. Komt u er niet helemaal uit? Stuur dan een e-mail naar zorgatlas@zilverenkruis.nl. Wij helpen u graag.

Vragen?

Heeft u een vraag over uw overeenkomst, declaratie of machtiging? Wij helpen u graag via telefoon of e-mail.

Bekijk onze contactgegevens

Inkoopbeleid 2024 en verder

Een regionaal zorgaanbod dat past bij de zorgvraag van onze huidige en toekomstige klanten.

Naar het inkoopbeleid