Zorgatlas

Wij vinden het belangrijk dat uw en onze klanten goed geïnformeerd worden over het bestaande zorgaanbod. Daarom is er de Zorgatlas. Daarin kunt u alle gegevens van uw zorginstelling invullen zodat u beter vindbaar bent voor klanten die op zoek zijn naar passende zorg. Bekijk de instructiefilm.

Wat is de Zorgatlas?

De Zorgatlas is een zoekmachine voor de Langdurige Zorg. Klanten kunnen via verschillende zoekcriteria informatie vinden over het beschikbare zorgaanbod in hun omgeving. Met de detailinformatie krijgen zij alvast een indruk van de locatie, bijvoorbeeld over de ligging en aanwezige voorzieningen.

Ga naar de Zorgatlas

Samenwerking met de zorgkantoren CZ en Menzis

De zorgkantoren van CZ en Menzis werken al enige jaren met de Zorgatlas en zijn er tevreden over. Wij sluiten ons hier graag bij aan. Het voordeel van deze samenwerking is dat het volledige aanbod van de drie zorgkantoren beschikbaar is voor klanten in de Zorgatlas. De Zorgzoeker voor het zorgkantoor (Wlz) wordt vervangen door de Zorgatlas.

Voor het vullen van de Zorgatlas hebben wij uw hulp nodig

Van iedere gecontracteerde zorgaanbieder nemen wij de basisgegevens op in de Zorgatlas. U voert vervolgens zelf uw locaties in. U geeft u aan welke zorg u op de locatie(s) levert. Levert u alleen thuiszorg, dan geeft u aan in welke woonplaatsen u die zorg levert. Daarnaast kunt u uw klanten in de Zorgatlas meer specifiek informeren over cultuur, levensbeschouwing, bereikbaarheid en ligging van de locatie. Het is ook mogelijk om foto’s en video’s te uploaden. Met al deze gegevens geeft u uw klanten een goede indruk van uw organisatie.

Iedere zorgaanbieder heeft een beheerder voor de Zorgatlas

De zorgaanbieder-beheerder ontvangt zijn inloggegevens van het zorgkantoor. Hij kan de gegevens van zijn eigen stichting(en) aanpassen en andere medewerkers machtigen om dit ook te kunnen doen. Zorg ervoor dat u altijd een back-up regelt. Wij willen dat de Zorgatlas het actuele aanbod van gecontracteerde zorgaanbieders toont. Daarom verwijderen wij uw gegevens als uw overeenkomst niet wordt voorgezet.

Vraag uw inloggegevens aan voor de Zorgatlas

U geeft eenmalig op wie de beheerder van de Zorgatlas wordt. Daarvoor maakt u gebruik van het aanmeldformulier. De zorgaanbieder-beheerder kan hierna zelf andere medewerkers rechten geven om de gegevens te wijzigen.

Meld u aan als beheerder

Wilt u uw gegevens actueel houden?

Wijzigt er iets, zorgt u er dan voor dat u de informatie in de Zorgatlas aanpast. Zo blijft u goed vindbaar voor klanten die passende zorg zoeken.

Heeft u hulp nodig bij het vullen van de Zorgatlas?

De gebruikershandleiding leidt u stap voor stap door de Zorgatlas. De handleiding (pdf) kunt u hier downloaden. Komt u er niet helemaal uit? Kijk dan eerst eens bij de Veelgestelde vragen, misschien vindt u daar het antwoord dat u zoekt. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9 en 12 uur bereikbaar op 038 456 6315. Mailen kan ook naar zorgatlas@zilverenkruis.nl.

Neem contact op met ons

Bel ons

038 456 78 88

Persoonlijk contact met een medewerker. Voor al uw vragen.

Maandag tot en met vrijdag open van 8.00 tot 18.00 uur