Heraanlevering actuele zorgtoewijzingen aanvragen

Wij kunnen uw actuele zorgtoewijzingen heraanleveren in iWlz. U kunt deze gegevens gebruiken om bijvoorbeeld uw nieuwe softwaresysteem te vullen. Dit doen wij tijdelijk handmatig. Hierdoor is onze doorlooptijd tijdelijk langer dan u van ons gewend bent.

Stuur uw aanvraag minimaal 2 weken van te voren

Dit betekent dat de uitvoerdatum mimimaal 2 weken in de toekomst moet liggen. U ontvangt de toewijzingen binnen 1 tot 5 werkdagen vanaf uitvoerdatum. U krijgt de zorgtoewijzingen als losse AW33 berichten. Dient u bijvoorbeeld vandaag een aanvraag in? Dan krijgt u op zijn vroegst over 2-3 weken alle zorgtoewijzingen. U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail als wij alles hebben aangeleverd.

Vraag heraanlevering aan

Dit doet u eenvoudig met het online aanvraagformulier. De zorgtoewijzingen ontvangt u via het iWlz - berichtenverkeer. Wij ontvangen ook graag van u een AW34 - retourbericht. De volledigheid van de aanlevering kunt u controleren met de lijsten die wij u elke maand sturen. Mist u klanten? Neemt u dan contact met ons op.

Overzicht actuele zorgtoewijzingen aanvragen

Wilt u ook een overzicht van alle in en uit zorg berichten die u bij ons heeft aangeleverd? Dan kunt u in het aanvraagformulier aangeven dat u ook graag een MAZ - en MUT - overzicht ontvangt. U ontvangt dit overzicht apart via het notitieverkeer.

 

Neem contact op met ons

Vragen?

Heeft u een vraag over uw overeenkomst, declaratie of machtiging? Wij helpen u graag via telefoon of e-mail.

Bekijk onze contactgegevens

Inkoopbeleid 2024 en verder

Een regionaal zorgaanbod dat past bij de zorgvraag van onze huidige en toekomstige klanten.

Naar inkoopstrategie en -beleid