Vakantie voorbij blijf stressvrij

Terugkomen op je werk na een vakantie kan hectisch zijn. Schep eerst overzicht, zet je mobiel op stil en ruim je werkplek op. Zo begin je weer ontspannen aan je werk.
illustratie vrouw liggend met boek

Zilveren Kruis gelooft dat succesvolle bedrijven zich onderscheiden door gezonde en vitale medewerkers en wil zich hier graag voor inzetten. Wij hebben een handige infographic ontwikkeld die daarbij kan helpen. Naast het bieden van praktische tips is het een eenvoudige manier om het gezonde gesprek op de werkvloer te laten ontstaan. Vraag de infographic aan, print hem uit en hang deze bijvoorbeeld naast het koffieapparaat.

Infographic downloaden

Door Zilveren Kruis op LinkedIn te volgen wordt u automatisch op de hoogte gebracht van informatie en gezondheidsoplossingen met betrekking tot Gezond Ondernemen.

Gerelateerde artikelen

illustratie roken drinken obesitas

Sta sterk in je werk

Meer Bewegen, minder Roken, matig met Alcohol, gezonde Voeding en voldoende Ontspanning is een hulpmiddel om een gezonde leefstijl te creëren.

Zo blijf je stress de baas

Stress is de belangrijkste oorzaak voor verzuim. Deze infographic voor op de werkvloer helpt medewerkers stress te herkennen én hier beter mee om te gaan.

Mobiele telefoon

App de Vakantiedokter!

De Vakantiedokter is een service voor op reis, waarmee Zilveren Kruis u bijstaat met raad en daad. Via de handige app vraagt u eenvoudig advies aan bij een Nederlandse medisch expert.