Sta sterk in je werk

Meer Bewegen, minder Roken, matig met Alcohol, gezonde Voeding en voldoende Ontspanning is een hulpmiddel om een gezonde leefstijl te creëren. Deze infographic geeft handige tips voor gezonde leefgewoonten. Leuk voor op het prikbord of in de kantine.
illustratie roken drinken obesitas

Zilveren Kruis gelooft dat succesvolle bedrijven zich onderscheiden door gezonde en vitale medewerkers en wil zich hier graag voor inzetten. Wij hebben een handige infographic ontwikkeld die daarbij kan helpen. Naast het bieden van praktische tips is het een eenvoudige manier om het gezonde gesprek op de werkvloer te laten ontstaan. Vraag de infographic aan, print hem uit en hang deze bijvoorbeeld naast het koffieapparaat.

Infographic downloaden (pdf)

Door Zilveren Kruis op LinkedIn te volgen wordt u automatisch op de hoogte gebracht van informatie en gezondheidsoplossingen met betrekking tot Gezond Ondernemen.

Gerelateerde artikelen

man en vrouw hardlopen in het bos

Hoe verlaag ik mijn verzuim?

We hebben voor u de beste gezondheidsoplossingen geselecteerd om uw medewerkers energiek en fit te houden. 

illustratie roken drinken obesitas

Sta sterk in je werk

Meer Bewegen, minder Roken, matig met Alcohol, gezonde Voeding en voldoende Ontspanning is een hulpmiddel om een gezonde leefstijl te creëren.

Mobiele telefoon

App de Vakantiedokter!

De Vakantiedokter is een service voor op reis, waarmee Zilveren Kruis u bijstaat met raad en daad. Via de handige app vraagt u eenvoudig advies aan bij een Nederlandse medisch expert.