Zilveren Kruis Wijzer

De app Zilveren Kruis Wijzer van Zilveren Kruis biedt hulp bij vragen over uw gezondheid, zorg in het buitenland en tips voor als u eropuit gaat. Deze app is er voor iedereen. Bent u verzekerd bij Zilveren Kruis? En heeft u zorg in het buitenland nodig? Dan helpt de Zilveren Kruis Alarmcentrale door Eurocross u bij het vinden van de juiste zorg.
""

Krijg antwoord op uw vragen over gezondheid

Heeft u bijvoorbeeld huidklachten, buikklachten, problemen met bewegen of vragen over een medicijn dat u heeft gekregen? Start een chat via de Zilveren Kruis app. Overdag, ’s avonds én in het weekend krijgt u antwoord van verpleegkundigen. Thuis en op vakantie.

De voordelen van de app Zilveren Kruis Wijzer

  • Snelle reactietijd: binnen 25 minuten een eerste reactie
  • Gratis voor iedereen: een extra service van Zilveren Kruis
  • Stel uw gezondheidsvragen en vind ze altijd terug in de app

Download in de App Store Download in de Play Store

Gerelateerde artikelen

illustratie roken drinken obesitas

Sta sterk in je werk

Meer Bewegen, minder Roken, matig met Alcohol, gezonde Voeding en voldoende Ontspanning is een hulpmiddel om een gezonde leefstijl te creëren.

Zo blijf je stress de baas

Stress is de belangrijkste oorzaak voor verzuim. Deze infographic voor op de werkvloer helpt medewerkers stress te herkennen én hier beter mee om te gaan.

illustratie zieke vrouw

WGA eigenrisicodrager worden of niet?

Eén van uw medewerkers wordt ziek of gaat na een vast of tijdelijk contract ziek uit dienst. Vervelend. Voor uw medewerker, maar ook voor u. Want u mist opeens een arbeidskracht.