Digitaal Meldpunt

Heeft u een verzuimverzekering, WGA eigenrisicoverzekering en of een WIA verzekering bij Zilveren Kruis? Dan kunt u verzuimmeldingen en wijzigingen in uw medewerkersbestand doorgeven via het digitaal meldpunt. Met de dit digitale meldpunt wordt de gehele procedure van ziek- en herstelmeldingen versneld met als voordeel dat uitbetalingen sneller plaatsvinden.

Meer inzicht, overzicht en gemak

Het meldpunt biedt u online inzicht in de gegevens van uw medewerkers en de eventuele ziekmeldingen. In het vervolg kunt u op eenvoudige wijze zelf loon-, in- en uitdienst mutaties doorvoeren, ziek- en herstelmeldingen doen, gegevens controleren en gegevens aanvullen. In één oogopslag wordt alles actueel én overzichtelijk getoond. 

Als u mutaties wenst door te geven via uw eigen personeelsadministratie-systeem, dan kunt u dit digitaal aanvragen bij het meldpunt zilverenkruis@verzuimdata.nl. Wij kijken dan samen met u wat de mogelijkheden voor een koppeling zijn tussen uw administratiesysteem en het digitale meldpunt.

Naar Digitaal Meldpunt

Mocht u onjuistheden aantreffen dan adviseren wij u om de mutaties direct online te corrigeren en te verzenden. Zo voorkomt u vertraging bij het vaststellen van de claims en het uitbetalen van de uitkeringen.

Bel ons

U kunt ons bereiken van ma t/m vrij
8.00 – 17.30.

MKB 071 364 19 20

Grootzakelijk 071 367 08 25

Intermediair 071 364 19 50

Stuur ons een e-mail

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Mail ons direct

Volg ons op LinkedIn

Laat je inspireren en praat mee over actuele onderwerpen.

Naar LinkedIn