Werk-privé balans

Werk, gedeelde taken thuis een sociaal leven en soms nog een studie. Veel medewerkers worstelen met het vinden van een juiste balans die goed voelt. Deze workshop biedt de handvatten om evenwicht te vinden en behouden.
""
  • Interactieve workshop
  • Gericht op (her)vinden balans werk, thuis en sociaal
  • Ervaringen uitwisselen

Aanvragen

Er wordt dagelijks nogal wat gevraagd van een gemiddelde medewerker. Een full-time baan combineren met de thuissituatie en een prettig sociaal leven. En wat te denken van een favoriete hobby? Die schiet er helaas bij in, terwijl dat misschien wel net voor de juiste ontspanning zorgt. Het ‘moeten’ breekt een mens uiteindelijk vaak op. In het ergste geval met een burn-out of depressie tot gevolg.

Evenwicht bewaren

De workshop werk-privé balans is gericht op het bewaren van evenwicht. Met hulp van ervaringen van anderen leert de deelnemer signalen en patronen te herkennen. Hoe doe je het nu, wat zou je anders kunnen doen, wat heb je daarvoor voor nodig? Door zelfreflectie toe te passen ontstaat inzicht in de balans tussen werk en privé. En welke veranderingen hierin kunnen worden aangebracht.

Deze interactieve workshop duurt 2 uur.

Doel gezondheidsoplossing

  • Zelfreflectie
  • Inzicht verkrijgen in (dis)balans
  • Handvatten aanreiken
  • Ervaringen delen

Zorgaanbieder: LTC Training/NextSteps.nu

Kosten per workshop
6 tot 15 deelnemers
Vergoeding
Uw eigen bijdrage (excl. btw)
€ 931,- 50%
€ 465,50

 

Aanvullende voorwaarden

  • Wij vergoeden 50% van de kosten van de workshops. De maximale vergoeding per polis per jaar hangt af van het aantal medewerkers van uw bedrijf. Meer informatie over een vergoeding kunt u opvragen bij de Werkgeversdesk.

Wilt u zelf een zorgaanbieder kiezen?

Wat u verder moet weten

De inhoud van deze pagina bevat indicatieve informatie over de inhoud, prijzen en vergoedingen van deze Present! dienst. Uit de informatie op deze pagina kunt u geen rechten ontlenen. In de polisvoorwaarden van Present! (pdf) vindt u de gedetailleerde omschrijving van de voorwaarden en vergoedingen die voor u gelden.

Heeft u vragen?

Bel ons

071 365 21 00

Neem contact op met de Werkgeversdesk.

Bereikbaar ma t/m vrij 08:00 tot 17:30 uur.

Stuur ons een email

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Stuur een email

Chatten met een adviseur

We geven direct antwoord op uw vragen.

Chat nu niet beschikbaar.