Businesscase

Investeren in gezondheidsmanagement betaalt zich altijd uit. Hoe wordt risico en rendement inzichtelijk? En zijn de huidige investeringen wel zinvol? De Businesscase beantwoordt deze vragen in een grondige analyse. Dat zorgt voor onderbouwing van het beleid en draagvlak binnen de organisatie.
""
  • Inzicht in risico’s rendement
  • Op basis van wetenschappelijke rekenmodellen
  • Resultaat: een gedragen Businesscase

Aanvragen

Vandaag de dag geldt gezondheidsmanagement als een van de belangrijkste pijlers als het aankomt op goed werkgeverschap en gezond ondernemerschap.

Hoe werkt het?

De Businesscase toont het rendement van huidige investeringen aan in cijfers. Risico’s en potentieel rendement van het beleid worden volgens wetenschappelijke rekenmodellen in kaart gebracht.

Die berekening gebeurt op basis van kerncijfers van het bedrijf. Waar nodig worden daarbij interviews gevoerd met medewerkers in alle lagen van de organisatie. Met het invullen van de Health Balanced Score Card krijgt een organisatie ook inzicht in de huidige en gewenste inrichting van gezondheidsmanagement.

De gegevens worden ingevoerd in diverse rekenmodellen, waarop een analyse volgt van zorgaanbieder inHealth. Samen met aanbevelingen worden de resultaten uiteindelijk in de Businesscase gezet. Het uitgekiende profiel kan voortaan dienen als blauwdruk voor het gezondheidsbeleid van een organisatie.

Doel gezondheidsoplossing

  • Cijfermatige stand van zaken van diverse gezondheidsmanagement indicatoren
  • Risico’s en het potentiële rendement van het (te voeren) beleid
  • Inzicht in huidige en de gewenste gezondheidsmanagementstrategie
  • Analyse (mogelijk) onbenutte potentieel van de huidige aanpak en de wenselijke aanpak

Zorgaanbieder: InHealth

Kosten Korting Uw eigen bijdrage(excl. btw)
€ 14.500,- 10%
€ 13.050,-
 

Wat u verder moet weten

De inhoud van deze pagina bevat indicatieve informatie over de inhoud, prijzen en vergoedingen van deze Present! dienst. Uit de informatie op deze pagina kunt u geen rechten ontlenen.

Heeft u vragen?

Bel ons

071 365 21 00

Neem contact op met de Werkgeversdesk.

Bereikbaar ma t/m vrij 08:00 tot 17:30 uur.

Stuur ons een email

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Stuur een email

Chatten met een adviseur

We geven direct antwoord op uw vragen.

Chat nu niet beschikbaar.