De mogelijkheden van veilig en zelfstandig thuis wonen voor ouderen

Het is de wens van veel ouderen en hun naasten: tot op hoge leeftijd in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. Het liefst zo comfortabel, zelfstandig en veilig mogelijk. Gelukkig is er veel mogelijk om die wens waar te maken. Deze nieuwsspecial gaat over de mogelijkheden die daarvoor zijn. Wij hopen u te inspireren om deze te benutten, om zo voor meer klanten de wens om zelfstandig te wonen waar te maken.

Marlies, mantelzorger

“De behoefte aan informatie over ondersteuning aan ouderen wordt groter naarmate de zorg intensiever wordt. En, waar je terecht kan als mantelzorger als je extra hulp nodig hebt. Wij hebben in het begin echt alles zelf uit moeten vinden.”

Lees het interview met Marlies

Joyce Ruben, onafhankelijk cliëntondersteuner

“Ouderen en mantelzorgers weten vaak niet dat er veel zorginnovaties voorhanden zijn die veilig thuis wonen mogelijk en realistisch maakt.”

Lees het interview met Joyce

Peter van Tuinen, cliëntondersteuner

“Vragen van ouderen en hun naasten gaan vaak over hoe ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en wat er beschikbaar is aan hulpmiddelen en extra ondersteuning. Want vaak willen ze nog niet naar een zorginstelling.”

Lees het interview met Peter

Brochure “Veilig en zelfstandig wonen in uw eigen huis”

Het is de wens van veel ouderen en hun naasten: tot op hoge leeftijd in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. Het liefst zo comfortabel, zelfstandig en veilig mogelijk. Gelukkig is er veel mogelijk om die wens waar te maken.

Meer over de brochure