Nota van inlichtingen inkoopbeleid 2024-2026

Graag informeren wij u over de Nota van inlichtingen voor de sectoren GZ, GGZ en V&V en over het inschrijven voor de zorginkoop Wlz voor 2024. De Nota van inlichtingen horen bij het inkoopbeleid Wlz 2024-2026.

7 juli zijn de Nota’s van inlichtingen gepubliceerd

In de Nota van inlichtingen GZ, GGZ en V&V staan de antwoorden op de vragen die gesteld zijn over het inkoopbeleid Wlz 2024-2026. Wij hebben, om de documenten inzichtelijk en toegankelijk te houden, soortgelijke vragen gecombineerd en in één keer beantwoord. U vindt de Nota’s van inlichtingen op onze website bij de downloads van het Inkoopbeleid 2024-2026.

Er is sprake van aanpassingen in het beleid

Een toelichting hierop vindt u in de Nota’s van inlichtingen. Deze maken onderdeel uit van het zorginkoopbeleid. Daarom vindt u bij de downloads ook de geactualiseerde inkoopbeleiden per sector. In de Nota’s van inlichtingen leest u op welke paragrafen de wijzigingen betrekking hebben.

Inschrijven voor de zorginkoop Wlz 2024 kan vanaf 7 juli

Inschrijven kan via het VECOZO Zorginkoopportaal. Technische vragen over het Zorginkoopportaal kunt u aan VECOZO stellen of nakijken bij de veelgestelde vragen rondom het Zorginkoopportaal.

Deadline voor inschrijven is 4 augustus, 17.00 uur

Schrijf u tijdig in en upload alle gevraagde documenten.

Bekijk de Nota’s van Inlichtingen

Bekijk de aangepaste planning inkoop Wlz