Zorginkoopapplicatie Mendix

Vanaf vrijdag 31 mei 2019 is de zorginkoopapplicatie Mendix beschikbaar. Met de zorginkoopapplicatie dient u een offerte bij ons in. De inkoop sluit donderdag 1 augustus 2019 om 17.00 uur exact. Vul de offerte tijdig in en upload alle gevraagde documenten. Offertes die na de sluitingsdatum binnenkomen nemen wij niet meer in behandeling.

Ga naar de zorginkoopapplicatie Mendix

 

U heeft inloggegevens nodig

Bent u een nieuwe zorgaanbieder, of heeft u voor een andere regio een contract met een ander zorgkantoor? Vraag dan een inlogcode aan. Om te kunnen offreren bij Zilveren Kruis Zorgkantoor heeft u een inlogcode nodig. Bent u een door ons gecontracteerde aanbieder en heeft u al inloggegevens? Gebruik dan de bij u bekende gegevens.

 

Zo vraagt u inloggegevens aan

U vult het aanvraagformulier (xlsx) in en stuurt het per e-mail aan ons op. Wij doen ons best aanvragen zo snel mogelijk af te handelen. Houdt u wel rekening met enkele dagen verwerkingstijd. U ontvangt de inloggegevens per mail. Let op: u kunt tot en met 25 juli 2019 inloggegevens aanvragen. Aanvragen die daarna binnenkomen verwerken wij niet meer.

 

Bekijk de handleiding voor vragen

Heeft u vragen over de zorginkoopapplicatie? Raadpleeg dan de handleiding digitale zorginkoopapplicatie (pdf). Komt u er niet uit? Bel dan gerust met onze Helpdesk. De Helpdesk is bereikbaar op werkdagen tussen 9 en 12 uur op 038 456 63 15. Mailen kan ook naar e-mailadres: nalevingwlz@zilverenkruis.nl.