Overzicht actuele zorgtoewijzingen aanvragen

Wij kunnen u een overzicht van actuele zorgtoewijzingen sturen in iWlz. Dit wordt ook wel bulkaanlevering genoemd. U kunt deze gegevens gebruiken om bijvoorbeeld uw nieuwe softwaresysteem te vullen.

 

Dien uw aanvraag minimaal 5 werkdagen van tevoren in

Wij proberen uw aanvraag binnen 5 werkdagen te verwerken. Lukt dat niet? Dan nemen wij contact met u op. Heeft u binnen 5 werkdagen een overzicht nodig? Neem dan contact met ons op.

 

Vraag het overzicht aan met onderstaand aanvraagformulier

Het overzicht leveren we aan via iWlz - berichtenverkeer. Wij ontvangen ook graag van u een AW34 - retourbericht. De volledigheid van de bulkaanlevering kunt u controleren met de lijsten die wij u elke maand sturen. Mist u klanten? Neemt u dan contact op met de afdeling Zorgtoewijzing.

Wilt u ook een overzicht van alle opname - en ontslagberichten die u bij ons heeft aangeleverd? Dan kunt u in het aanvraagformulier aangeven dat u ook graag een MAZ - en MUT - overzicht ontvangt. U ontvangt dit overzicht apart nadat u het overzicht zorgtoewijzingen hebt ontvangen.

 


 
U kunt maximaal 12 AGB-codes invoeren. Wilt u meer AGB-codes invullen? Start u dan opnieuw het formulier nadat u de eerste heeft verzonden.
optioneel
optioneel
optioneel
optioneel
optioneel
optioneel
optioneel
optioneel
optioneel
optioneel
optioneel
Wij vragen u minimaal 5 werkdagen van te voren uw aanvraag in te dienen. Neem in andere gevallen contact met ons op.
(dd-mm-jjjj)  

 

 

Neem contact op met ons

Meer weten of nu iets regelen? Neem contact op met onze experts.


Bekijk contactgegevens