Uw zorgverlening

 

Voor het in zorg nemen van een klant heeft u een zorgtoewijzing nodig. De voorwaarden voor zorgtoewijzing staan in het landelijke voorschrift Zorgtoewijzing. Als u specifieke zorg levert is het nodig dat u bekend bent met de afwijkingen en aanvullingen van Zilveren Kruis Zorgkantoor op het landelijke voorschrift. Voor de communicatie met het Zorgkantoor over de zorgtoewijzing en het aanmelden van klanten maken wij gebruik van iWlz.

Zorg regelen

Lees meer over het voorschrift en over aanvraag zorg beoordelen. Of wat te doen als de zorg die u levert afwijkt van de gewone afspraken. Bijvoorbeeld als uw klant geen recht op Wlz heeft. Of u een kortdurende behandeling of crisiszorg wilt leveren.

Zorgtoewijzing & dossierhouderschap
Aanvraag zorg beoordelen
Meerzorg aanvragen
Crisiszorg regelen
Kortdurende behandeling regelen
Hulpmiddelen en rolstoelen regelen
Geen indicatie maar wel zorg nodig?
Terugkeer naar zelfstandig wonen aanvragen

Uw zorgaanbod ontwikkelen

Wij zien uw passie om goede zorg mogelijk te maken voor klanten in de Wlz. En dat is niet altijd eenvoudig in een complexe omgeving. Daarom delen wij graag informatie en data met u die u hierbij kan helpen. Zo zorgen we samen voor zorg en ondersteuning die past bij onze klanten.

Analyses verpleging & verzorging en gehandicaptenzorg
Goede zorg zichtbaar maken in de verpleging en verzorging
Klanten helpen kiezen in de gehandicaptenzorg

Communiceren met Zorgkantoor

Het is belangrijk dat uw communicatie met ons soepel verloopt. Daarom leest u hier over ons berichtensysteem. Over hoe om te gaan met foutcodes. Welke lijsten wij u toesturen. En welke gegevens wij u kunnen leveren wanneer u bijvoorbeeld naar een ander systeem overgaat.

Berichten en notities sturen
Actief wachtenden en andere lijsten
Foutcodes in Wlz-berichtenverkeer
Overzicht actuele zorgtoewijzingen aanvragen

Neem contact op met ons

Meer weten of nu iets regelen? Neem contact op met onze experts.


Bekijk contactgegevens