Advies bij het vinden van een zorgaanbieder

U kunt terecht bij de Zorgatlas voor zorgverleners die een contract hebben. Of u neemt contact met ons op voor advies op maat. Samen vinden we de zorgverlener die het beste past bij uw situatie.

Vind zorgaanbieders in de Zorgatlas

In de Zorgatlas vindt u alle zorgaanbieders met wie wij afspraken hebben. U kunt zoeken op postcode voor een zorgaanbieder dichtbij. Of op indicatie om een zorgaanbieder te vinden die bij uw situatie past. Ook als u nog geen indicatie van het CIZ heeft kunt u de Zorgatlas gebruiken. U vindt er zorgaanbieders op het gebied van:

  • Geestelijke gezondheidszorg
  • Gehandicaptenzorg
  • Thuiszorg
  • Verpleging en verzorging

Naar de Zorgatlas

Vraag onze klantondersteuners om advies

Iedereen die recht heeft op langdurige zorg uit de Wlz kan hulp krijgen van een klantondersteuner. Ook voor het vinden van de juiste zorgaanbieder. Onze klantondersteuners denken met u mee. Over hoe u de zorg die het beste bij uw situatie past goed kunt regelen. Zo kunt u bewuste keuzes maken over uw zorg.

Een klantondersteuner staat los van alle partijen. En betrekt waar mogelijk uw sociale netwerk bij het zoeken naar oplossingen op maat. Denk aan bijvoorbeeld uw familie, mantelzorgers en vrijwilligers. De klantondersteuner kent het zorgaanbod in uw buurt. En klantondersteuning is gratis voor u.

Lees meer over klantondersteuning

Bel voor advies

We helpen u graag verder. Bel ons op 038 456 78 88. Liever mailen of chatten? Dat kan ook.

Neem contact met ons op

Heeft u een andere vraag?

Bel ons

038 456 78 88

Maandag t/m vrijdag

8.00 - 18.00 uur

Mail of chat ons

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Stuur een e-mail