Coronavirus - informatie voor u

Ook voor het zorgkantoor en haar klanten zijn de gevolgen van het COVID-19 (coronavirus) merkbaar. Alle bijeenkomsten en fysieke afspraken tot en met 28 april annuleren we daarom om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Zorgaanbieders en wooninitiatieven hebben de bezoekregeling aangepast. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. We houden u hier op de hoogte van actuele ontwikkelingen en nieuws.

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuws over het coronavirus.

Veelgestelde vragen

De situatie rond het coronavirus roept veel vragen op. We geven u graag antwoord op de meest gestelde vragen. Deze vindt u op de pagina veelgestelde vragen. Deze vragen werken we regelmatig bij als er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Vragen over bezoek

Sinds vrijdag 20 maart is er geen bezoek meer mogelijk is in verpleeghuizen en kleinschalige woonvormen. De cliëntenraad heeft de veelgestelde vragen hierover op een rij gezet voor u.

Corona.steffie.nl: het coronavirus eenvoudig uitgelegd

Op corona.steffie.nl legt uitleghulp Steffie moeilijke informatie over het nieuwe coronavirus op een eenvoudige manier uit. De website is speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking.

Wij staan voor u klaar

Wij beseffen dat de maatregelen impact kunnen hebben op het kwaliteitsniveau van onze dienstverlening, maar we blijven nog steeds voor u klaarstaan zoals we dat altijd doen. Uiteraard hopen we op uw begrip en medewerking gezien de uitzonderlijke omstandigheden. U kunt altijd contact met ons opnemen.