Informatiebijeenkomst Wijkverpleging trekt 200 zorgaanbieders

Bijna 200 zorgaanbieders bezochten afgelopen woensdag de informatiebijeenkomst Wijkverpleging. De informatiebijeenkomst, ditmaal gehouden in Apeldoorn, is traditioneel gezien het moment voor de afdeling Zorginkoop om het jaarlijkse zorginkoopbeleid te presenteren, na de publicatie van het beleid op 1 april.

Meerdere sprekers

Het programma kende meerdere sprekers. Zo sprak Bianca Buurman, hoogleraar Acute Ouderenzorg (UvA / Amsterdam UMC) en HvA over de verschillende uitdagingen binnen de ouderenzorg. Thijs Jansen, zorginhoudelijk adviseur van Zilveren Kruis, haakte hier op in met een presentatie over het beleidsthema Zorg Veilig Thuis van Zilveren Kruis.

Het zorginkoopbeleid 2020 Wijkverpleging werd na de pauze toegelicht door Ellen Roelofs, beleidsontwikkelaar van Zilveren Kruis. Waarna Gert Jan Beekhuis, specialist digitaal contracteren Zilveren Kruis, het programma vervolgde met een presentatie over Online Services Wijkverpleging. Een project waarbij Zilveren Kruis in zet op het verbeteren van de digitale dienstverlening. De bijeenkomst werd afgesloten met een vragenronde.

Bekijk de presentaties

Kon u er afgelopen woensdag niet bij zijn? Dan kunt u de presentaties hier teruglezen.

  1. Bijeenkomst Ouderenzorg 10 juli 2019 (pdf)
  2. Presentatie Bianca Buurman (pdf)
  3. Presentatie Zorg Veilig Thuis (pdf)
  4. Presentatie zorginkoopbeleid wijkverpleging 2020 (pdf)
  5. Presentatie Online Services Wijkverpleging (pdf)