Visuele hulpmiddelen

Informatie voor zorgaanbieders en leveranciers: bekijk inkoopdocumenten, aanvraagformulieren en veelgestelde vragen.

Overeenkomsten

Wilt u een overeenkomst voor 2019 aanvragen? Ga dan naar ons contactformulier. Wij beoordelen uw aanvraag en u ontvangt daarna een terugkoppeling van ons.

  • Voor het leveren van Bijzonder Optische Hulpmiddelen moet u aan de volgende voorwaarden voldoen: de zorg moet uitgevoerd worden door gekwalificeerde mensen en u moet beschikken over een HBO gediplomeerde optometrist.
  • Voor het leveren van Bril/Lens op medische indicatie moet u aan de volgende voorwaarden voldoen: de zorg moet uitgevoerd worden door gekwalificeerde mensen en u moet beschikken over een HBO gediplomeerde optometrist.

Inkoopdocumenten, aanvraagformulieren en reglementen

Veelgestelde vragen

 

Geef uw wijziging door bij Vektis. Ga vervolgens naar het contactformulier en dien uw verzoek in. Vermeld in uw verzoek ook de naam en het e-mailadres van de tekenbevoegde. Upload bij uw verzoek ook een uittreksel van de Kamer van Koophandel (KvK). Het uittreksel mag niet ouder zijn dan 3 maanden.

 

Ga naar het contactformulier en dien uw verzoek in. Vermeld in uw verzoek de naam en het e-mailadres van de tekenbevoegde. Upload bij uw verzoek ook een uittreksel van de Kamer van Koophandel (KvK). Het uittreksel mag niet ouder zijn dan 3 maanden.

 

Heeft u een nieuw adres, e-mailadres of telefoonnummer? Geef dit dan door aan Vektis. De gegevens van Vektis zijn leidend voor onze systemen. U kunt Vektis bereiken via het telefoonnummer 0900 0242 26 33 of via de website van Vektis.

Heeft u een vraag?

Bel met ons

071 751 00 99

Maandag t/m vrijdag

8.00 - 18.00 uur

Heeft u een vraag over uw overeenkomst? Bel dan naar 071 751 00 61