Digitaal contracteren

Inloggen in het Zorgverlenersportaal

U heeft als gecontracteerde zorgaanbieder per brief een uitnodiging ontvangen. Daarin vragen wij u om in te loggen in het Zorgverlenersportaal. Nadat u de vragenlijst hebt doorlopen sluit u de overeenkomst voor 2018 digitaal af. Er zijn twee mogelijkheden om in te loggen:
  1. U logt in met de inlogcode in de brief en uw eerder, zelf aangemaakte wachtwoord.
  2. U logt in met uw inlogcode en het door ons aangemaakte wachtwoord in de brief. Deze tweede optie gebruikt u als u:
     - voor het eerst een overeenkomst afsluit;
     
    - uw wachtwoord bent vergeten. 
Nadat u bent ingelogd wijzigt u eventueel zelf uw e-mailadres of wachtwoord via ‘mijn account’.

 

Veelgestelde vragen

​Klik op 'Contracten vanaf 2013' om uw aanbieding te bekijken.Uw wachtwoord kunt u wijzigen via 'Mijn account' of u logt in met de inlogcode en ons wachtwoord. Dan krijgt u de bevestigingsmail op het juiste e-mailadres.

 

1. Klik in het tabblad MIJN ACCOUNT op ‘wijzigen’:2. Vul de velden in en klik op 'Verder':3. U krijgt de melding:"Uw wachtwoord is aangepast"4. U ontvangt een bevestigingsmail

5. Klik op de link in de bevestigingsmail.

6. U krijgt een bevestiging en wordt na enkele seconden doorgelinkt naar de inlogpagina.

1. Klik in het tabblad MIJN ACCOUNT op ‘wijzigen’:2. Vul de velden in en klik op 'Verder':3. U krijgt een melding in het portaal met de vraag of u het e-mailadres wilt bevestigen.4. U ontvangt via e-mail een bevestigingslink5. Nadat u op de bevestigingslink heeft geklikt krijgt u een melding in het portaal dat uw e-mailadres is aangepast:

 

  • Is uw emailadres gewijzigd? Stuur ons een bericht. Wij maken dan een nieuw account voor u aan.
  • Is uw e-mailadres hetzelfde gebleven? Volg dan onderstaande stappen om zelf een nieuw wachtwoord te genereren. 

1. U vult de inlogcode in en klikt op 'Wachtwoord vergeten':2. U vult de inlogcode en het emailadres dat bekend is in het portaal en klikt op verzenden:3. U ontvangt per e-mail een melding dat u een link ontvangt4. U klikt in de e-mail op de bevestigingslink:5. U vult het nieuwe wachtwoord 2x in en klikt op 'Verder'6. U ontvangt een melding dat het wachtwoord is aangepast:7 U gaat naar de beginpagina om in te loggen:​Mogelijk hebben wij niet uw juiste gegevens, waardoor u geen aanbieding van ons heeft ontvangen. Is uw e-mailadres misschien gewijzigd, en heeft u dit (nog) niet veranderd in het Zorgverlenersportaal?

Stuur een bericht naar zorginkoop.ggz@zilverenkruis.nl Als u in aanmerking komt voor een contract, dan sturen wij u de inlogcode. Vervolgens kunt u zelf via www.zorgverlenersportaal.nl uw mailadres wijzigen en een nieuw wachtwoord aanmaken.