""

Bekijk de Gezond Ondernemen webinars

Schrijf je in voor het Gezond Ondernemen webinar

In dit webinar legt Thijs Launspach (psycholoog en stress-expert) uit hoe je zelf de (werk-)stress in je werk- en privéleven kunt verminderen, wat het verschil is tussen gezonde en ongezonde stress, en hoe je voorkomt dat je in een burn-out terecht komt. Hij vertelt ook hoe werkgevers kunnen voorkomen dat (millennial) werknemers in een burn-out belanden.

Richard Bergmans (voormalig operator van het Korps Commando Troepen) geeft jullie een unieke inkijk in de gesloten wereld van de Special Forces en deelt de geheimen voor succesvolle samenwerking binnen teams, zelfs onder de meest extreme stressvolle omstandigheden.

Datum: donderdag 9 juni 2022
Tijd: 15.30 - 16.15 uur

Schrijf je in

 

Bekijk meer webinars

Bekijk het webinar
Video
51:14 minuten

Het beste uit jezelf halen

In het Gezond Ondernemen webinar van Zilveren Kruis gaan topschaatser Martin Hesman en Elly Ploumen (HR directeur Achmea) onder leiding van Tom Jessen in gesprek over hoe je het beste uit jezelf haalt.
Bekijk het webinar
Video
47:58 minuten

Aan het werk met ontspannen

Dagvoorzitter Tom Jessen gaat in gesprek met Marita van Polen (Isala) en Mirjam Oosterbroek (Zilveren Kruis) over hoe ontspannen onderdeel wordt van de organisatiecultuur en hoe dit bijdraagt aan het totaalplaatje van je medewerkers'.
Bekijk het webinar
Video
50:18 minuten

Weer verbinding maken

Onno Hamburger en Frederique Maring nemen je mee in de wereld van werkgeluk, de Big Five en thuiswerken.