Is mijn huidige verzuimverzekering optimaal?

  Doe de polischeck en ontdek of uw huidige verzuimverzekering nog bij uw organisatie past. Een adviseur van Zilveren Kruis helpt u graag met uw vragen over de financiële risico’s van ziekteverzuim, uw verplichtingen en hoe uw huidige verzekering daarbij aansluit. Zo’n check is vrijblijvend en bovendien kosteloos.

  Doe de polischeck 

   

  Regelmatig blijkt dat de huidige verzuimverzekering niet goed past

  Jaren geleden heeft u een verzuimverzekering afgesloten. Een medewerker is langdurig ziek en daarom doet u een beroep op uw verzuimverzekering. U haalt uw polisvoorwaarden maar weer eens uit de archieven. Soms is een verzuimverzekering niet passend meer, bijvoorbeeld omdat uw organisatie gegroeid is of de bedrijfsactiviteiten veranderd zijn.

  De ervaring van Zilveren Kruis is dat klanten soms na jaren weer eens een beroep doen op hun verzuimverzekering. Intussen is er veel veranderd binnen een organisatie. Ook zien steeds meer organisaties het belang in van vitale medewerkers. Bij Zilveren Kruis hebben alle organisaties (zowel klanten als niet-klanten) de mogelijkheid om een polischeck te doen. Regelmatig blijkt dat de huidige verzuimverzekering niet goed past bij de situatie en wensen. Wij gaan daar graag met u over in gesprek. U kunt goed inschatten wat werkt voor uw organisatie. Wij helpen u hierbij goede keuzes te maken.


  Laat u inspireren!

  Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea