man aan het bellen met laptop op schoot

Samenwerken zonder samenzijn

Je medewerkers missen elkaar. Misschien wennen de digitale meetings, maar écht contact blijft lastig. Hoe breng je teams samen voor goed en gelukkig werken?

Samenwerken zonder samenzijn

Je medewerkers missen elkaar. Misschien wennen de digitale meetings, maar écht contact blijft lastig. Hoe breng je teams samen voor goed en gelukkig werken?

Direct aan de slag

Ondersteun je medewerkers voor een goede samenwerking.
Bekijk de gezondheidsoplossing

Veerkrachtwijzer Light

VeerkrachtWijzer Light versterkt de mentale weerbaarheid. De coaching is vooral geschikt voor medewerkers die moeten (leren) omgaan met veranderende werkomstandigheden.
Lees het artikel

Wat deed je vandaag glimlachen?

Welke vraag stel je liever aan je collega of medewerker: wat gaat er fout of waar hoop je op?
Download de infographic (pdf)

Mentaal sterk zijn, doe je zo

Mentale veerkracht is een belangrijke eigenschap op de werkvloer. Deze infographic helpt medewerkers bij het omgaan met hun dagelijkse uitdagingen.

Recente artikelen over samenwerken

Luister naar 1000 stappen

In de overlevingsmodus, defensief en vaak achter de feiten aan: 2020 was kortgezegd een jaar van 're-ageren'. In 2021 gaat dat anders. We gaan aan de wandel met corporate antropoloog Jitske Kramer voor een bemoedigend gesprek over hoe werk weer leuker wordt.

Luister of lees de podcast

Naar alle podcasts

Aan het werk met samenwerken

Vraag de cultuurkaarten aan

Bestel de cultuurkaarten

Hoe ervaren jouw medewerkers de cultuur binnen jullie organisatie? Tijd voor een open gesprek vol inzichten waarmee jij en je medewerker verder kunnen. De cultuurkaarten zijn een laagdrempelige manier om een fijn gesprek te hebben en de juiste vragen te stellen.

De gezondheid van je medewerkers naar een hoger niveau

Je bent op zoek naar een volgende stap om medewerkers te bereiken, te betrekken en te versterken met hun gezondheid zowel tijdens het werk als privé. De vraag is: hoe maak je de volgende stap in jouw organisatie?

Neem contact met ons op

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met mij op

Volg ons op LinkedIn

Laat je inspireren en praat mee over actuele onderwerpen.

Naar LinkedIn