""

Veerkracht: zit de rek er nog in bij je medewerkers?

Nóg een lockdown of een spannende reorganisatie: de één schiet direct in de stress, de ander bekijkt de nieuwe situatie als kans. Op de veerkracht van je medewerkers heb je als werkgever niet altijd invloed. Maar dat betekent niet dat je ze niet kunt ondersteunen!
Check het totaalplaatje
Veerkracht is het vermogen om je succesvol staande te houden in wisselende omstandigheden. De één heeft dat van nature meer dan de ander. Maar voor iedereen geldt dat de juiste omstandigheden bijdragen aan meer veerkracht. Daarom is de werkomgeving een logische plek om dit aan te pakken. We helpen je met inspiratie en praktische tips. Want gezondheid gaat over veel meer dan je denkt.

Direct aan de slag

Meer over Mindfulness

Mindfulness

Stress verminderen, zelfkennis verhogen en beter in balans blijven. Het komt allemaal aan bod in een persoonlijk coachingstraject ‘Bewust beLeven met mindfulness’. Het traject duurt 8 weken en is volledig online.
Meer over Veerkrachtwijzer Light

Veerkrachtwijzer Light

VeerkrachtWijzer Light is een groepscoaching die de mentale weerbaarheid versterkt. De coaching is vooral geschikt voor medewerkers die moeten (leren) omgaan met veranderende werkomstandigheden.
Meer over Gezond Slapen

Workshop Gezond Slapen

Gapende medewerkers op de werkvloer? Een vermoeide medewerker presteert minder goed dan een fitte medewerker. De dynamische ‘Workshop Gezond Slapen’ zorgt voor uitgeslapen medewerkers met volop energie.

Recente artikelen over veerkracht

Werken aan veerkracht in coronatijd

Door corona wordt de veerkracht van medewerkers behoorlijk op de proef gesteld. Een kleine tegenvaller kan dan al teveel zijn. Een beetje extra zorg kan daarom geen kwaad. Om je te helpen, hebben we alle gezondheidsoplossingen op een rij gezet. Neemt je organisatie Present! bij ons af? Dan vind je bij een aantal gezondheidsoplossingen een aanvraagformulier waarmee je gebruik kunt maken van een gedeeltelijke vergoeding.

Ga naar de gezondheidsoplossingen

Aan het werk met veerkracht

Corona zette de wereld op zijn kop. Ook de werkomgeving is totaal veranderd. Hoe blijft je juist nu fit van lijf en geest? We hebben het op een rij gezet samen met onze partner Shared Ambition.
Download de infographic (pdf)

Mentaal sterker zijn doe je zo | Infographic

Mentale veerkracht is een belangrijke eigenschap op de werkvloer. Deze infographic helpt medewerkers bij het omgaan met hun dagelijkse uitdagingen.
Download het veerkrachtplan (pdf)

Corona veerkrachtplan

Corona zet de wereld op zijn kop. Ook uw werkomgeving is totaal veranderd. Hoe blijft u juist nu fit van lijf en geest? We hebben het voor u op een rij gezet samen met onze partner Shared Ambition.
Luister de podcast
Podcast

Is de rek eruit bij je medewerkers?

Dat is niet zo gek natuurlijk. We voelen het allemaal. Gelukkig is daar neurowetenschapper Margriet Sitskoorn. Zij weet hoe je je hersenen veerkrachtig houdt. Arjen praat met haar over het aanpassingsvermogen van ons brein en hoe jij medewerkers hiermee activeert.

Nieuw! Het Gezonder Leven platform

Maak de volgende stap in jouw organisatie en breng de gezondheid van je medewerkers naar een hoger niveau.

Naar het Gezonder Leven platform

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met mij op

Volg ons op LinkedIn

Laat je inspireren en praat mee over actuele onderwerpen.

Naar LinkedIn