""

Hoe help je medewerkers met gezonde voeding?

Hoe medewerkers voor zichzelf zorgen, zie je als werkgever vaak niet. Sterker nog, daar ga je niet eens over! Tenzij (on)gezonde keuzes over voeding invloed hebben op werkgedrag. Hoe ga je het gesprek aan als keuzes van medewerkers hun werk in de weg zitten en hoe beloon je positieve gezondheid?
Check het totaalplaatje
Drink je wel genoeg water? Kies je voor verse groenten? Dit lijken inkoppertjes, maar gezonde voeding is belangrijker dan je denkt. Wat iemand eet, heeft namelijk veel invloed op zijn of haar productiviteit en creativiteit. Maar ernaar vragen voelt betuttelend. Dus hoe pak je dit als leidinggevende aan? Hoe kun je medewerkers ondersteunen bij het maken van gezonde keuzes over voeding?

Direct aan de slag met gezonde voeding

Bekijk de gezondheidsoplossing

Gezond de klok rond

Onregelmatige werktijden zorgen voor een onregelmatig eetpatroon. Als een maaltijd wordt overgeslagen, zorgt dat voor minder concentratie, vermoeidheid en andere gezondheidsklachten. Daarom is het heel belangrijk om gezond te blijven eten, ook in de nacht.
Meer over afvallen met afspraken

Afvallen met afspraken

Met de juiste motivatie, begeleiding en aanpak is afvallen goed te doen! Wil jij hier hulp bij? Afvallen met Afspraken is voor mensen die een steuntje in de rug en een stok achter de deur nodig hebben.
Naar de workshop

Leef ik gezond?

Waarom is bewegen en gezond eten eigenlijk belangrijk? Tuurlijk, voor een lang en vitaal leven, dat weten we. De interactieve Workshop Leef ik gezond kijkt verder. De speelse benadering van deze workshop zorgt voor een sterke bewustwording als het gaat om een verantwoorde leefstijl.

Recente artikelen over gezonde voeding

Luister naar 1000 stappen podcast

Van bedrijfskantine tot broodtrommel

Richard de Leth is een van de bekendste voedingsgoeroes van Nederland en weet hoe je medewerkers hierbij kunt helpen. Kan dat zonder te betuttelen?

Luister de podcast

Naar alle podcasts

Samen werken aan gezondheid met Actify Teams

Actify Teams is de vitaliteitscoach die medewerkers samen met collega’s, in kleine stappen helpt gezonder te leven.

Lees meer over Actify Teams

Nieuw! Het Gezonder Leven platform

Maak de volgende stap in jouw organisatie en breng de gezondheid van je medewerkers naar een hoger niveau.

Naar het Gezonder Leven platform

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met mij op

Volg ons op LinkedIn

Laat je inspireren en praat mee over actuele onderwerpen.

Naar LinkedIn