Vitaliteitscoaching (groepstraject)

De grens tussen werk en privé vervaagt steeds meer. Wat op het werk gebeurt, nemen medewerkers mee naar huis en andersom. Hoe bewaken uw medewerkers de balans tussen werk en privé?

  • Inzicht in risicofactoren
  • Creëren van een goede totaalbalans
  • Vergroten van duurzame inzetbaarheid

Aanvragen

Heeft u vragen?

Neem contact op met de Werkgeversdesk.

Het programma maakt medewerkers bewust van een gezonde leefstijl en een optimale balans tussen werk en privé. Deelnemers worden begeleid bij het realiseren van bewustwording en hun individuele doelstellingen. Bijvoorbeeld bij het bereiken en behouden van een gezond gewicht, of het creëren van een betere totaalbalans. Daarna wordt de coaching opgebouwd met opdrachten en zelfreflectie. Met concrete stappen gaan deelnemers aan de slag om hun vitaliteitsdoel te bereiken.

Belangrijk is dat de deelnemers een verlangen hebben om in groepsverband aan de eigen individuele doelstellingen te werken, dat ze actief meedoen in het groepsproces en zich openstellen voor feedback van de andere deelnemers.

 

Doel gezondheidsoplossing

  • Vitale medewerkers
  • Inzicht in vitaliteit en fitheid van medewerkers en organisatie
  • Medewerkers leren hun kwaliteiten, valkuilen en kernwaarden

Zorgaanbieder: Adaptics

Kosten per groep
min 12 deelnemers
Vergoeding
Uw eigen bijdrage
(excl. btw)
€ 11.640,- 50% € 5.820,-

Zorgaanbieder: Mark in Company

Kosten per medewerker
10-15 deelnemers
Vergoeding
Uw eigen bijdrage
(excl. btw)
€ 1.100,- (5 dagen) 50% € 600,-
€ 1.350,- (9 maanden) 50% € 850,-

Aanvullende voorwaarde

  • Wij vergoeden 50% tot € 500,- per medewerker per kalenderjaar.

Wilt u zelf een zorgaanbieder kiezen?

Wat u verder moet weten

De inhoud van deze pagina bevat indicatieve informatie over de inhoud, prijzen en vergoedingen van deze Present! dienst. Uit de informatie op deze pagina kunt u geen rechten ontlenen. In de polisvoorwaarden van Present! vindt u de gedetailleerde omschrijving van de voorwaarden en vergoedingen die voor u gelden.

Interessante gezondheidsoplossingen

Present! Samen
Werkvermogensonderzoek

Werkvermogensonderzoek

Het Werkvermogensonderzoek geeft inzicht in productiviteit, gezondheid en inzetbaarheid van medewerkers. In één oogopslag wordt duidelijk hoe groot de kans is op extra kosten.
Present! Samen
Training fysieke belasting

Training fysieke belasting

Deze preventieve training is bedoeld om rug- en nekklachten te voorkomen. Uw medewerker krijgt inzicht in houding en gezond gedrag. Zo wordt verzuim beperkt.
Present! Samen
Basis Health Check

Basis Health Check

Het begint bij de basis: weten hoe fit en vitaal een medewerker is. Dat voorkomt ziekte en uitval. Organisatiebreed krijgt vitaliteitsbeleid na de Basis Health Checks met aanvullingen pas echt betekenis.
Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea